Laatste nieuws
Onderwijs sneller laten aansluiten op ontwikkelingen in de praktijk. Dat was twee jaar geleden...
Zorg- en Wooncentrum De Haven, Stichting Sprank en ’s Heeren Loo ondertekenden op...
Brussen (broers en zussen) van Het Westerhonk
Veel brussen willen meer betrokken worden bij Het Westerhonk, waar hun broers of zussen wonen,...

Fusie 's Heeren Loo met Stichting Uniek Begeleiding

In samenspraak met cliënten, ouders en familie zijn ’s Heeren Loo en stichting Uniek Begeleiding op 16 december een bestuurlijke fusie aangegaan. Hierdoor wordt de zorg aan de cliënten met een verstandelijke beperking gecontinueerd.

Financiën

De afgelopen maanden is stichting Uniek Begeleiding in financieel zwaar weer gekomen. Uniek biedt zorg op twee dagbestedingslocaties en een woonlocatie in Enschede. De begeleidingsvormen van Uniek zijn gericht op kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Om de dienstverlening voort te zetten is 's Heeren Loo de afgelopen weken bijgesprongen door personeel in te zetten. Deze samenwerking beviel van beide kanten goed.

Continueren zorg

Brechtje Fleur, regiodirecteur van 's Heeren Loo: ‘'s Heeren Loo is content dat we deze fusie aan kunnen gaan want de zorg die Uniek aan de cliënten bood, kan op deze manier gecontinueerd worden. De ouders en medewerkers hebben wij betrokken bij dit proces door middel van informatiebijeenkomsten.'

Met deze fusie verwacht 's Heeren Loo en Stichting Uniek Begeleiding een positieve bijdrage te leveren aan het leven en de toekomst van mensen met een verstandelijke beperking in Enschede en omgeving. Dit doen we zowel in het sociaal domein als binnen de WLZ.Reacties

Bija
Prachtig, resultaat van netwerken!
Geplaatst op 21-12-16 14:11.

Mis niks

Blijf op de hoogte van wat 's Heeren Loo doet en te bieden heeft. En ontvang maandelijks de beste artikelen van onze site. Schrijf je in.