Waar zitten wij

Locatie

Doelgroep

Zorgtype

Hellingweg 1a (Adeloscenten 2)

Hellingweg 1a (Adeloscenten 2)

Adres

Hellingweg 1a
3762 CP
Soest

Doelgroep

Zorgtype

Korte omschrijving

De woningen op de Hellingweg (een licht hellende weg) liggen op het groene en bosrijke terrein van Arkemeyde (voorheen Van Arkelinstituut) in een woonwijk in Soest. Hier kunnen kinderen en jongeren van 6 tot 24 jaar wonen, naar school gaat en hun vrije tijd besteden. De jongeren wonen op basis van hun leeftijd in behandelgroepen van vier bij elkaar.

De woning / het gebouw

De oude gebouwen op dit terrein deden dienst tot 2010. Op 16 mei 2012 werden de nieuwe woningen en het dienstencentrum Arkemeyde in gebruik genomen. De woningen zijn vrijstaand en hebben elk een eigen pad vanaf de weg naar de voordeur. Voor de adolescenten zijn er tien appartementen gebouwd. In het dienstencentrum worden vrije tijd, therapie en diagnostiek geboden.

De omgeving

Het terrein ligt in een mooie woonwijk in Soest. In de buurt is er een diversiteit aan winkels. Wie naar buiten wil kan genieten van de bossen rondom Soest, de polders langs de rivier de Eem en de Soester Duinen. Openbaar vervoer is op fiestafstand.

Voor wie

Hier wonen jongvolwassenen van 16 tot en met 24 jaar die naast een licht verstandelijke beperking een meervoudige problematiek hebben (leerproblemen, psychiatrische of psychosociale problemen, ADHD, autistische spectrum stoornissen en hechtingsproblematie,). Het accent in de behandeling ligt op een meer individueel toekomstgericht ontwikkeltraject om zo hun vaardigheidsrepertoire te vergroten en om probleemgedrag te verminderen.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over deze locatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u verder zoeken bij u in de regio? Keer dan terug naar het overzicht.

Terug naar resultatenoverzicht

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten
CONTACTFORMULIER
 

Ook bij jou in de buurt