Geef om mensen met een verstandelijke beperking

Sport- en spelmateriaal voor kinderen of aangepaste fietsen voor jongeren. Tovertafels voor senioren of bijzondere werkprojecten voor volwassenen. Zo belangrijk in het leven van cliënten, maar niet standaard beschikbaar voor cliënten. Het leven is al anders genoeg.

Uw gift maakt het verschil

En juist deze projecten meer kleur aan het leven. Samen fietsen in de natuur. Ontspannen in een snoezelbadkamer. Je uitleven in aangepaste speelvoorzieningen. Het is geweldig dat familie, bedrijven, medewerkers en vrijwilligers zich al jaren hiervoor inzetten. Maar ook uw hulp is hard nodig!

Voor de dagelijkse zorg en behandeling ontvangt 's Heeren Loo geld van de overheid. Dit geld is voor zorg, begeleiding, (para)medische hulp, cursussen, werk en dagbesteding op basisniveau. Voor andere voorzieningen en activiteiten is steeds minder ruimte in de reguliere budgetten.

Wilt u iets doen voor cliënten? Wat fijn! Er zijn verschillende mogelijkheden om te geven. Deze kunt u vinden op de pagina Hoe kan ik helpen. Wilt u meer weten over 's Heeren Loo, waar uw hulp terecht komt of wilt u direct doneren? Kies dan via het linker menu en u komt op de juiste plek.