Laatste nieuws
Het perspectief op werk voor jongeren met een licht verstandelijke beperking heeft continue onze...
Lastige ouders bestaan niet. Want ik kan me zo goed voorstellen dat je alles wilt weten, als je...
Knutselen met Loombandjes en strijkkralen, de kleintjes helpen, samen koken en natuurlijk heel...

's Heeren Loo sponsort hardlopers

En draagt bij aan een bijzondere dag voor de cliënten. Dankzij de inspanningen van hardloopteam De Warmlopers en de sponsorbijdrage van 's Heeren Loo hebben 120 kinderen een leuke verzorgde dag gehad. Nick de Wilde van 's Heeren Loo was één van de gelukkigen.

De Warmlopers (Zwolle) hebben een groot deel van deze dag mogelijk gemaakt, doordat ze zich hebben laten sponsoren voor de Halve Marathon in Zwolle. In ruil voor het sponsorgeld hebben de warmlopers met het logo van 's Heeren Loo op ons shirt gelopen en zo lopen ze nog steeds verschillende wedstrijden af. Door de samenwerking heeft Stichting Present (de organisatie die de 120 kwetsbare kinderen heeft uitgekozen) ook 's Heeren Loo de mogelijkheid gegeven om kinderen op te geven. Nick de Wilde (client van 's Heeren Loo) mocht daarom op deze bijzondere dag mee vliegen! Hij heeft dit geweldig gevonden!

Kijk hier voor een impressie van de bijzondere dag:

En hier lees je een verslag van de hele dag en vind je meer informatie over Stichting FLY4U: www.stichtingfly4u.nl
 Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.

Mis niks

Blijf op de hoogte van wat 's Heeren Loo doet en te bieden heeft. En ontvang maandelijks de beste artikelen van onze site. Schrijf je in.