Laatste nieuws
Het perspectief op werk voor jongeren met een licht verstandelijke beperking heeft continue onze...
Lastige ouders bestaan niet. Want ik kan me zo goed voorstellen dat je alles wilt weten, als je...
Knutselen met Loombandjes en strijkkralen, de kleintjes helpen, samen koken en natuurlijk heel...

's Heeren Loo winnaar SDB Zorgmarathon

's Heeren Loo Zorggroep is eerste geworden op de zesde editie van de SDB Zorgmarathon. De wedstrijd was op vrijdag 21 september op het sportcomplex in Papendal. Aan dit landelijke evenement doen ruim 250 teams mee en met een tijd van 3.10.32 waren wij snelste. We deden mee met drie teams, waarvan één prestatieteam. Vorig jaar was het prestatieteam derde en dit jaar mochten ze de beker in ontvangst nemen.

Spannend

Tot en met de laatste ronde was het een spannende strijd. Met twee andere zorgorganisaties dansten ze gedurende de estafettemarathon op de eerste drie plekken. Dat waren Alliade uit Heerenveen en Estinea uit Aalten. Uiteindelijk wisten de lopers van 's Heeren Loo Zorggroep de eerste plaats te veroveren en bij de start van de laatste ronde was de voorsprong twee minuten. Deze voorsprong werd uitgebreid naar vier minuten wat ons de snelste zorgorganisatie maakte.

's Heeren Loo Zorggroep is trots inzet van de drie sportieve teams die meededen dit jaar.Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.

Mis niks

Blijf op de hoogte van wat 's Heeren Loo doet en te bieden heeft. En ontvang maandelijks de beste artikelen van onze site. Schrijf je in.