Laatste nieuws
's Heeren Loo heeft veel vacatures en het is moeilijk om die te vervullen. Voor de toekomst...
De Voetbalwerkplaats is het nieuwe initiatief van 's Heeren Loo. Cliënten van 'De...
Ook mensen met een verstandelijke beperking mogen op 21 maart a.s. stemmen voor de gemeenteraad....

1 september Open dag 'Uit de kunst' in Druten

Op zaterdag 1 september aanstaande organiseert 's Heeren Loo in Druten een open dag bij winkel en dagbestedingslocatie 'Uit de kunst'. Aan de Kattenburg 57a (pand van voormalig Bilderbeek) staan op deze zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur de deuren open voor iedereen die wil komen kijken. U bent van harte welkom!

'Uit de kunst' is een dagbestedinglocatie waar mensen met een verstandelijke beperking werken aan diverse creatieve ontwerpen die ze in de winkel ernaast verkopen. Zaterdagochtend houden David van Leeuwen (regiodirecteur van 's Heeren Loo in Druten), Burgemeester van Riswijk en de cliënten die daar werkzaam zijn, het officiële openingsmoment. In de middag kan iedereen het pand dat volledig is verbouwd bezichtigen. Zowel de ateliers waar kaarsen, keramiek en kunst worden gemaakt, als de winkel waar deze producten allemaal te koop zijn, kunt u bezichtigen. Een drankje staat voor u klaar!

In het voorjaar van 2012 verhuisden de winkel en de ateliers naar dit nieuwe pand. Naast de dagbestedinglocatie die hier gevestigd is, is ook het logeerhuis van 's Heeren Loo hier sinds juni 2012 gekomen. Het logeerhuis zet de deuren open op 22 september tijdens nationale burendag.