Laatste nieuws
Vanavond Opsporing Verzocht
Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt vanavond, 13 november, aandacht aan een...
’s Heeren Loo start samen met ROC Mondriaan in regio Den Haag en Leiden een praktijk-gestuurde...
Gemeente Ermelo en 's Heeren Loo tekenden maandag 5 november een samenwerkingscontract voor...

16 juni: inloopdag deeltijd wonen Vedelaarshoeve

Heeft u een zoon of dochter met een licht of matig verstandelijke beperking? Mogelijk heeft u altijd zelf voor uw kind gezorgd, eventueel met hulp van buitenaf. Er komt een moment dat u, of uw zoon of dochter, toe is aan een vervolgstap op het gebied van wonen. Wij kunnen ons voorstellen dat dit veel vragen oproept. Welke vormen van wonen zijn er allemaal? In welke woongroep zal mijn kind het beste passen? Is de zorg die mijn kind krijgt wel even goed als ik deze zelf als ouder kan bieden? Deeltijd wonen kan de woonvorm zijn die perfect aansluit bij deze fase.Wilt u hier meer over weten? U bent van harte welkom op de inloopdag op 16 juni bij deeltijdwoning Vedelaarshoeve 30 in Apeldoorn.

Wat is deeltijd wonen?

Deeltijd wonen is een uniek concept binnen de zorg voor jongeren met een lichte of matig verstandelijke beperking. Bij deeltijd wonen woont uw zoon of dochter de ene week thuis en de andere week bij ‘s Heeren Loo. Door deeltijd bij 's Heeren Loo te wonen leren de jongeren om een leven en contacten buiten het gezin op te bouwen en hoe je met anderen samenleeft in een woongroep. Het doel is dat de jongere zich ontwikkelt zodat hij/zij kan doorgroeien naar een andere vorm van wonen. Daar begeleiden wij u en uw kind zorgvuldig bij.

Als uw zoon of dochter deeltijd bij 's Heeren Loo woont, krijgen u en uw kind de benodigde zorg en ondersteuning. In het deeltijd wonen-huis de Vedelaarhoeve wordt de professionele begeleiding in de woning ondersteund door een vaste gedragswetenschapper. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van de overige expertise binnen 's Heeren Loo zoals een Arts Verstandelijke Gehandicapten (AVG) of een fysiotherapeut.

Inloopdag deeltijd wonen

Wilt u meer weten over deeltijd wonen? Dan bent u van harte welkom op onze inloopdag op zaterdag 16 juni. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen over deeltijd wonen te beantwoorden. Uiteraard is er voor de jongeren ook genoeg leuks te doen! We verwelkomen u en uw kind(eren) graag op onze inloopdag:

Zaterdag 16 juni 2018
10.00 – 14.00 uur
Vedelaarshoeve 30 in Apeldoorn

Bent u niet in de gelegenheid om naar de inloopdag te komen en wilt meer weten over de Vedelaarshoeve of over deeltijd wonen in het algemeen? Neem dan contact met ons op via:

  • Klantcontact ’s Heeren Loo Apeldoorn 088 – 03 660 30
  • Vedelaarshoeve deeltijd wonen 06 – 22 893 259


Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.