Laatste nieuws
Welk gevolg heeft de verandering van je houding 'n nachts op de mobiliteit van de...
Bartiméus heeft een film gemaakt over mensen die en slechtziend zijn en een verstandelijke...
Misschien heeft je kind of familielid met een verstandelijke beperking meer hulp nodig dan waar...

Belevingsroute voor mensen met beperking op Hoge Veluwe Wandeldag

De Hoge Veluwe Wandeldag vindt dit jaar plaats op zaterdag 5 oktober. In Het Nationale Park De Hoge Veluwe zijn verschillende routes uitgezet. Nieuw dit jaar is de belevingsroute. Deze is door het Nationale Park in samenwerking met 's Heeren Loo uitgezet.

De belevingsroute is een wandeling van ruim 1 km. Hij is bedoeld voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke en/of visuele beperking. De route gaat over verharde paden. De wandelaars komen langs een aantal bijzondere belevingsonderdelen en langs verschillende natuurlandschappen. Het is een prachtige tocht om met familie, vrienden en/of bekenden te maken.

Iedereen met en zonder beperking die van de natuur en/of wandelen houdt is van harte uitgenodigd om de speciale belevingsroute te lopen. Zo ook de cliënten bij 's Heeren Loo. Zij kunnen samen met begeleiders, familieleden en/of vrienden de route volgen. De start  is om 10.30 uur bij het Bezoekerscentrum in het Nationale park.

Voor meer informatie en inschrijvingen kijk op: www.hogeveluweloop.nl onder de button ‘Hoge Veluwe Wandeldag 2013'. Kosten zijn de entree van het park.Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.