Laatste nieuws
Vandaag hield Kees Erends van de Raad van Bestuur de Han Nakken Lezing 2018. Daarin deelde hij de...
Kersverse begeleider Melike Senler schrijft in haar weblog voor Klik over de overstap die ze...
Wat heb je aan kennis als het niet op de goede plek terecht komt? De kennis die binnen en buiten...

Boerderij Kakelhoeve viert Schaapscheerdersfeest

Op 9 mei is het feest bij Boerderij Kakelhoeve. Dan wordt er namelijk het Schaapscheerdersfeest gevierd! Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn er allerlei kraampjes en activiteiten aan de Lobsteinlaan 15 in Apeldoorn. Iedereen die van dieren houdt of nieuwsgierig is naar de Kakelhoeve, is van harte welkom.

Het voorjaar is weer volop van start gegaan. Naast lammetjes die zijn geboren, staat het leven op de boerderij dan ook in het teken van schapen scheren. De dieren worden op 9 mei, tijdens het Schaapscheerdersfeest in Apeldoorn, van hun warme winterwollen vachten geholpen.

Feestelijk programma

Tussen 10.00 uur en 16.00 uur is er een gevarieerd programma opgesteld. Kom op 9 mei naar de Kakelhoeve om de boerderijdieren een aai te geven, maak een ritje op de huifkar of bezoek een van de kraampjes. Liever op de foto met je lievelingsdier? Dat kan tegen een kleine vergoeding ook. De opbrengsten komen geheel ten goede aan de dieren op de boerderij. Een draaiorgel zorgt voor een vrolijk deuntje en er is gezorgd voor een springkussen. Voor alle leeftijden is er wat leuks te doen. Ook is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding voor een kalenderjaar een boerderijdier te adopteren. 

Over de Kakelhoeve

De Kakelhoeve is een gezellige, kleinschalige kinderboerderij in de nieuwe wijk Groot Zonnehoeve in Apeldoorn. Op de boerderij zijn veel verschillende dieren te vinden: van varkens tot schildpadden en van vogels tot paarden. Op de Kakelhoeve werken cliënten van 's Heeren Loo als vorm van dagbesteding, onder meer in de verzorging van dieren en het terrein. In een open sfeer en met wederzijds respect werken we samen aan de zelfontplooiing van mensen met een verstandelijke beperking. De wijkboerderij is gericht op integratie door opleiding, educatie en recreatie. De Kakelhoeve is gevestigd op het terrein van Schuylenburg aan de Lobsteinlaan 15 te Apeldoorn. Telefoon: 055-3696802. Mailadres: [email protected].Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.