Laatste nieuws
Maarten Hijink, Tweede Kamerlid van de SP liep dinsdag 10 juli mee met de nachtzorg in Noordwijk....
Bartiméus en 's Heeren Loo intensiveren vanaf vandaag hun samenwerking in de ondersteuning...
Geen dag is hetzelfde voor cliënten bij ‘s Heeren Loo. Dat is te zien in de nieuwe parkfilm van...

Eerste speelfilm van 's Heeren Loo in première

Op donderdag 7 maart gaat de film ‘Geheim van het bos' in première. Deze spannende avonturenfilm is in de afgelopen tijd gemaakt door cliënten van 's Heeren Loo bij dagbestedinglocatie Omroep VED. Cliënten en medewerkers hebben hard aan de film gewerkt. Nu is het zover; donderdagavond 7 maart om 19:00 en 20:15 uur wordt ‘Geheim van het bos' op het grote doek in de Opstandingskerk in Ermelo vertoond.

Medewerker Arjen van Luyt: "Het was spannend om de film te maken, maar het is zeker zo spannend om hem terug te zien. We maken ook wel iets speciaals van de première. Op die avond rollen we de rode loper uit en komen de acteurs als echte filmsterren aan bij de kerk op het terrein van 's Heeren Loo in Ermelo. We kijken ernaar uit!"

Welkom bij de première

Iedereen is van harte welkom om de film te komen bekijken. Wil je ook komen? Reserveer dan gratis een plaats via [email protected]. Kun je niet en wil je toch de film bekijken, bestel deze dan via [email protected] of 0341-555587. Een dvd kost 5 euro.

Omroep VED

VED staat voor ‘Voor En Door'. Omroep VED is de omroep van 's Heeren Loo in Ermelo die radio- en Tv-uitzendingen maakt voor cliënten. De omroep wordt gerund door een dagbestedingsteam. Naast radio en TV maakt Omroep VED ook theater, muziek en cliëntenblad ‘Het Twittertje'. Er wordt ook gewerkt aan het overzetten van VHS naar DVD, van LP naar CD, het dupliceren van cd's en DVD's, het scannen van dia's en het lamineren van documenten.Reacties

Olga
Hallo, wat goed dat jullie met deel 2 bezig zijn. Er zijn een paar jongens die hier ook naar uitkijken. Ze hebben altijd in het logeerhuis gezeten maar door omstandigheden woont er 1 nu op het terrein en z,n broer woont nu thuis. Maar het zou super zijn als ze de film kunnen zien. Ze hebben voorheen veel contact gehad met Jeroen en ze mochten weleens meespelen met theater. Dus als ik plaatsen kan reserveren , graag. Dan zou ik voor 5 plaatsen willen reserveren. Laat even weten hoe het verder gaat. Alvast bedankt groetjes van Olga de Jong (logeerhuis)
Geplaatst op 27-7-16 17:03.