Laatste nieuws
Wat heb je aan kennis als het niet op de goede plek terecht komt? De kennis die binnen en buiten...
Vandaag, op de landelijke dag van de Vrijwilliger, krijgen alle vrijwilligers van 's Heeren Loo...
Digitale vaardigheden zijn onmisbaar in de maatschappij. In elke werksector, maar zeker ook in de...

Eindejaarsgeschenk van EPC twv 599 euro voor Gelderland-Midden

Op maandag 8 december kreeg Gelderland-Midden een eindejaarsgeschenk van Electronic Print Center (EPC). Dat is de organisatie die voor de 's Heeren Loo Zorggroep het drukwerk verzorgt. Samen met Fondsenwerving is er gezocht naar een mooie bestemming voor deze gift. Vorig jaar is er een drumstel voor een kindergroep in Soest aangeschaft.

Dit jaar wordt met deze gift een bubbelwand gefinancierd. De bubbelwand is geschikt voor alle cliënten. Cliënten, die meer prikkels kunnen verdragen maar ook voor cliënten die weinig prikkels kunnen verdragen. Het is een belangrijk instrument voor alle cliënten om zich wel te bevinden in hun woonomgeving.

De bubbelwand heeft luchtbellen, en verlicht door LED-lampen stijgen deze voortdurend in het water tussen de acrylwanden vanuit de bodem omhoog. Dit creëert een betoverend effect in het donker. De LED-lampen kunnen binnen een breed spectrum aan kleuren veranderen. Door middel van een afstandsbediening kunnen de begeleiders de kleur en het kleurverloop regelen.

De bubbelwand wordt geplaatst in een woning in Wekerom. Het is een woongroep voor elf jongeren en volwassenen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Deze bewoners zijn zeer gebaat bij een sfeerverlichting/bubbelwand in de huiskamer, die vast aan de muur zit.

 Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.