Laatste nieuws
Het perspectief op werk voor jongeren met een licht verstandelijke beperking heeft continue onze...
Lastige ouders bestaan niet. Want ik kan me zo goed voorstellen dat je alles wilt weten, als je...
Knutselen met Loombandjes en strijkkralen, de kleintjes helpen, samen koken en natuurlijk heel...

Expositie 'Zonder titel' van kunstenaars 's Heeren Loo in Ede op 23 november

Op zaterdag 23 november om 16.00 uur opent Anke Visserman, regiodirecteur bij 's Heeren Loo Gelderland Midden, de expositie ‘Zonder titel' in Huis Kernhem in Ede. Deze expositie toont beeldend werk van kunstenaars van 's Heeren Loo Zorggroep. De werken zijn gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking die werkzaam zijn in de ateliers van dagactiviteitencentrum Kristal in Wageningen en De Rank in Bennekom. Daarnaast wordt de kunstbundel ‘Zonder titel' uitgegeven met een selectie van getoonde werken.

Kunstuitleen

Kunstuitleen De Verbeelding in Wageningen is al jaren onderdeel van 's Heeren Loo. Deze kunstuitleen brengt kunstwerken van mensen met een verstandelijke beperking onder de aandacht van een breed publiek. De werken van de kunstenaars, gemaakt in de ateliers van Kristal en in atelier De Rank, kunnen wedijveren met de reguliere kunst. Ze worden zowel in Nederland als het buitenland geëxposeerd en verkocht.

Expositie

In samenspraak met het bestuur van Huis Kernhem is vier jaar geleden het idee ontstaan om jaarlijks een uitgebreide expositie van schilderijen en gedichten op te zetten. Op zaterdag 23 november start om 16.00 uur de expositie van dit jaar. Na de openingstoespraak van Anke Visserman zal Paul Imthorn, voorzitter Cultureel Café Dante en lid Kunst Kabinet Ede, een gesprek voeren met enkele kunstenaars.

De expositie loopt van 23 november t/m 8 december 2013 en is geopend op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. De locatie is: Huis Kernhem, Kernhemseweg 7, 6718 ZB in Ede. Geïnteresseerden kunnen tijdens de expositie de kunstbundel ‘Zonder titel' kopen.Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.

Mis niks

Blijf op de hoogte van wat 's Heeren Loo doet en te bieden heeft. En ontvang maandelijks de beste artikelen van onze site. Schrijf je in.