Laatste nieuws
In het Fieldlab Gehandicaptenzorg is de Kinemoto getest. Kinemoto is een spelinstallatie van...
Elk gezinshuis is uniek
In gezinshuizen wonen kinderen of jongeren die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen....
In 2012 zijn 's Heeren Loo en de Vrije Universiteit (VU) een samenwerkingsverband met elkaar...

Feestelijke diploma-uitreiking Pauli's

Afgelopen woensdag 4 juli hebben negen leerlingen van de AKA (Arbeidsmarkt gekwalicifeerd Assistent) opleiding van Lunchcafé Pauli's hun certificaat of diploma ontvangen. Pauli's is een horecagelegenheid van zorggroep 's Heeren Loo waar mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid hebben om te leren en werken.

Het afgelopen jaar hebben deze leerlingen theorie- en praktijklessen gevolgd gericht op Horeca. De lessen werden verzorgd door het ROC en begeleiders van het Lunchcafé. Wij zijn trots op iedereen die zijn of haar diploma of certificaat heeft behaald!

Ook komend schooljaar starten we weer met een nieuwe groep leerlingen. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Voor informatie en of aanmeldingen kun je contact opnemen met Lunchcafé Pauli's via [email protected] of [email protected] of via telefoonnummer 0487-589552.

Natuurlijk ben je ook welkom in het Lunchcafé! Genieten van een lekker broodje, een goede bak koffie of een andere versnapering kan tijdens werkdagen van 9.00 tot 16.30 en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur.

Foto: leerling Joeri is één van de negen die een diploma hebben behaald
 Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.

Mis niks

Blijf op de hoogte van wat 's Heeren Loo doet en te bieden heeft. En ontvang maandelijks de beste artikelen van onze site. Schrijf je in.