Laatste nieuws
Iemand met een verstandelijke beperking moet, wanneer hij dat zelf wil, de mogelijkheid krijgen...
Palliatieve zorg richt zich op comfort en kwaliteit van leven. Deze benadering van zorg vraagt...
Van maandag 12 maart tot en met zaterdag 17 maart 2018 vindt de Nationale Week van Zorg en...

Feestelijke opening gezinshuis in Ermelo

Op 28 juni openden de kinderen die wonen in het gezinshuis De Deining van 's Heeren Loo in Ermelo hun eigen huis. De officiële opening werd, na een welkomstwoordje van regiodirecteur Rianne van Eijk, verzorgd door de kinderen in het gezinshuis. Zij onthulden het naambord aan de gevel van de woning.

Feestelijke middag

Rianne van Eijk opende de middag met een korte speech, waarin zij haar trots uitsprak over het initiatief om een gezinshuis te starten. Een huis waarin een vast echtpaar continuïteit biedt en waarin kinderen die cliënt zijn bij 's Heeren Loo in een gezin kunnen opgroeien. Gezinshuisouder Henri sloot af met een uitleg over de naam ‘De Deining': "Door omstandigheden komen kinderen in De Deining wonen. We willen de kinderen daar een veilige rustige omgeving bieden." Hierna werd het naambord onthuld. En natuurlijk was er voor iedereen een hapje en een drankje. 

Wonen in een gezin

De Deining wordt een nieuw thuis voor kinderen met een verstandelijke beperking. De leeftijd van deze kinderen varieert momenteel tussen de 5 en 11 jaar. Dit huis biedt een veilige thuisbasis aan kinderen die niet meer in het eigen gezin kunnen wonen. Gezinshuisouders Henri en Corien werken beiden al een aantal jaren voor 's Heeren Loo. Het gezin woont in een woning van 's Heeren Loo aan de Oude Arnhemse Karweg 44. Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.