Laatste nieuws
Vanavond Opsporing Verzocht
Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt vanavond, 13 november, aandacht aan een...
’s Heeren Loo start samen met ROC Mondriaan in regio Den Haag en Leiden een praktijk-gestuurde...
Gemeente Ermelo en 's Heeren Loo tekenden maandag 5 november een samenwerkingscontract voor...

Geslaagde opening lunchcafé Koekje Erbij

Op dinsdag 24 september opende lunchcafé Koekje Erbij officieel haar deuren. De dagbestedingslocatie van 's Heeren Loo kreeg in augustus een nieuwe keuken en terras. De buitenkant van het nieuwe lunchcafé is opnieuw geschilderd. Buurtbewoners waren in groten getale aanwezig bij de opening van deze unieke locatie.

In Lunchcafé Koekje Erbij werken cliënten, medewerkers en vrijwilligers van 's Heeren Loo Zorggroep. Samen bereiden ze kleine lunchgerechten, verkopen handgemaakte cadeauartikelen, schenken koffie en thee en zorgen dat het terras altijd fris en opgeruimd is. Er is nog ruimte voor nieuwe vrijwilligers. Vindt u het leuk om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden in hun werk bij Koekje Erbij, dan kunt u contact opnemen met Karla Niezen (coördinator vrijwilligers): 0223- 648740.

Opening

De officiële opening startte om 14 uur met een welkomstwoordje door Bianca Peters, manager primair proces dagbesteding. Regiodirecteur Marcel van Merrienboer sprak vervolgens over het ontstaan van Koekje Erbij. Lida Hes, een van de cliënten die werkt bij Koekje Erbij, onthulde het nieuwe reclamebord van Koekje Erbij.

Iedereen die nu door ‘t Laar rijdt, ziet waar Koekje Erbij gevestigd is. Na de officiële opening volgde een gezellige receptie. De bewoners van ‘t Laar, cliënten en hun vertegenwoordigers, medewerkers en andere gasten vermaakten zich prima.

Bent u in de buurt en trek in een kopje koffie en/of een broodje?

Lunchcafe Koekje Erbij is geopend voor koffie, versnaperingen en cadeauartikelen op maandag tot en met vrijdag van 9.30-15.30 uur. De lunch kunt u gebruiken van maandag tot en met donderdag van 11.30-13.30 uur en op zaterdag van 11.30-16.00 uur.

 

Adres

Lunchcafe Koekje Erbij (woonwijk 't Laar)
Gebouw 't Tij, Eikenhout 324 D in Julianadorp,
Tel: 0223-648498 of [email protected]

 Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.