Laatste nieuws
's Heeren Loo start met Augmented Reality (AR) om de toepasbaarheid ervan in de...
Vandaag, woensdag 10 oktober is het 'de dag van de duurzaamheid'. Vandaag is ’s Heeren...
Prachtig weer, een gastvrije ontvangst en volop belangstelling van bezoekers uit de wijde omtrek;...

'Glashelder portret van Harry heeft impact'

De actualiteitenrubriek EenVandaag besteedde gisteravond op Nederland1 aandacht aan de problematiek van mensen met een zorgzwaartepakket VG 4. Aanleiding daarvoor is het filmpje ‘Harry'. Harry is al 80 jaar lang 3 jaar oud! De VGN liet het filmpje maken door 's Heeren Loo en stuurde het naar de Tweede Kamer.

Het doel van het filmpje over ‘Harry' is het beïnvloeden van politieke besluitvorming. Het filmpje is zo goed ontvangen dat het aanleiding vormt voor een reportage over de ZZP-4 problematiek bij EenVandaag. Bekijk de uitzending bij EenVandaag.

Dit mag zo niet gebeuren

'Harry' gaat ook naar de NVG en VWS. De VGN verwacht dat het in de discussie wel eens een doorslaggevende betekenis kan hebben. De VGN over het filmpje: "Beelden als dit zeggen meer dan de prachtigste en meest complete factsheets. Elk weldenkend mens zegt bij het zien van dit filmpje: dit mag zo niet gebeuren." De VGN bedankt  de 's Heeren Loo Zorggroep en met name cliënt Harry uit Ermelo, de medewerkers uit Ermelo, regiodirecteur Corine Postma van de regio Zuid-Holland Noord en de afdeling communicatie van 's Heeren Loo die in samenwerking met  schriptschrijver Milco en filmer Bob ervoor zorgden dat dit filmpje tot stand kwam.

Wie is Harry?

Wilt u weten wie Harry is, bekijk dan hieronder het filmpje.
 

ZZP4 - Harry from Bobvision on Vimeo.Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.