Laatste nieuws
Alle medewerkers van 's Heeren Loo die niet direct in de zorg werkzaam zijn, deden op...
De Raad van Toezicht van 's Heeren Loo heeft Ernst Klunder benoemd als lid Raad van Bestuur...
Vanaf vandaag kunnen familie, cliënten, vrijwilligers en medewerkers van 's Heeren Loo hun...

Hoedjes dankfeest Beatrix gemaakt door cliënten 's Heeren Loo

Tijdens het dankfeest voor prinses Beatrix nam het hele publiek zaterdag 1 februari in Ahoy de hoed af voor de voormalige koningin. Een deel van deze feestelijke hoedjes was gemaakt door cliënten van 's Heeren Loo regio Gelderland Midden, die bij dagbesteding Ons Papier werken. Het was een goedbewaard geheim dat de cliënten vorig jaar zomer een paar weken bezig waren om 300 hoedjes te maken. Al helemaal omdat het feest maanden werd uitgesteld vanwege het overlijden van prins Friso.

Zaterdag waren drie cliënten van Ons Papier aanwezig in Ahoy. Zij maakten mee hoe het publiek massaal 'chapeau' riep en de door hen gemaakte hoedjes afnam om de voormalige koningin te bedanken. In een interview op TV Gelderland vertellen de cliënten meer over het maken van de hoedjes en het feest in Ahoy.

Ook begeleider van de drie cliënten, Nicolette Tiemessen, komt hierover aan het woord, maar dan op Radio Gelderland. Beluister de uitzending van maandag 3 februari. Rond 16.22 uur komt Nicolette aan het woord.
 Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.