Laatste nieuws
Het perspectief op werk voor jongeren met een licht verstandelijke beperking heeft continue onze...
Lastige ouders bestaan niet. Want ik kan me zo goed voorstellen dat je alles wilt weten, als je...
Knutselen met Loombandjes en strijkkralen, de kleintjes helpen, samen koken en natuurlijk heel...

Informatieavond voor mogelijke gezinshuisouders

's Heeren Loo locatie Apeldoorn organiseert op dinsdag 17 maart een informatiebijeenkomst over gezinshuizen. Iedereen die er meer over wil weten of die zelf gezinshuisouder wil worden, is welkom! De informatieavond start om 19.00 uur en vindt plaats in Brasserie de Zon (Regenboogbrink).

Wat houdt het precies in om gezinshuisouder te zijn? Bij gezinshuizen wonen kids of jongeren met een lichte verstandelijke beperking, die niet meer thuis kunnen wonen. Zij wonen bij een ouderpaar en het eigen gezin. Bijzonder, want zo kunnen de kinderen opgroeien in een zo gewoon mogelijke thuissituatie. Hierbij worden zij ondersteund door de gezinshuisouders, die in dienst zijn bij 's Heeren Loo.

Om aan de groeiende vraag naar plaatsen in een gezinshuis te kunnen voldoen, heeft 's Heeren Loo regio Apeldoorn de ambitie om in 2015 twee nieuwe gezinshuizen op te starten naast de twee die er al zijn. We maken dus graag kennis met geïnteresseerden van binnen en buiten onze organisatie. 

Heeft u vragen over de bijeenkomst of wilt u zich aanmelden? U bent van harte welkom. Neem dan contact op met Marianne Katerberg - Bonnink, coördinator Gezinshuizen: [email protected] of bel 06-29398057.


Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.

Mis niks

Blijf op de hoogte van wat 's Heeren Loo doet en te bieden heeft. En ontvang maandelijks de beste artikelen van onze site. Schrijf je in.