Laatste nieuws
Elk gezinshuis is uniek
In gezinshuizen wonen kinderen of jongeren die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen....
In 2012 zijn 's Heeren Loo en de Vrije Universiteit (VU) een samenwerkingsverband met elkaar...
Uitluisteren in de nachtzorg
In het programma Nieuwsuur van 5 september 2017 uitten ouders hun zorg over de effecten van...

Kermis in Ede

Op woensdag 3 en donderdag 4 mei organiseert ’s Heeren Loo op het eigen terrein in Wekerom samen met Wensstichting SHAMAJO een speciale kermis voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Ook mensen met een beperking die niet bij ons wonen of door ons ondersteund worden, zijn van harte welkom.

De attracties zijn zoveel mogelijk aangepast aan de handicaps zodat iedereen op zijn/haar eigen tempo en op zijn/haar eigen manier intens kan genieten. Op het evenement komen de gehandicapte bezoekers altijd op de eerste plaats en zij krijgen bij de attracties ook altijd voorrang.

Er is een grote draaimolen die ook voor de rolstoelgebruikende mensen toegankelijk is gemaakt. En er is een ouderwetse zwanenzweefmolen, een snelle rupsbaan en er zijn minicars. Ook is er een zweefbank voor de meer avontuurlijke mens. Het geheel wordt opgeluisterd door een nostalgische muziekcarrousel. Voor de lekkere trek is er een poffertjeskraam, een Oud-Hollandsche gebak- en oliebollenkraam en een suikerspinkraam. De ‘beroemde’ SHAMAJO-clowns Boebes en Slobje lopen rond en er rijden huifbedden. Ook kan men kennis maken met de mascottes Lofmie en Fielmie.

De entree voor de kermis is €5. Hiermee heeft u twee dagen onbeperkt toegang tot alle attracties. U bent van harte welkom op de Apeldoornseweg 60 in Wekerom!

Openingstijden woensdag 3 mei: 11.00-20.00 uur. Donderdag 4 mei: 10.30-15 uur.

 Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.

Mis niks

Blijf op de hoogte van wat 's Heeren Loo doet en te bieden heeft. En ontvang maandelijks de beste artikelen van onze site. Schrijf je in.