Laatste nieuws
Voor jongeren die van het voortgezet speciaal onderwijs komen, is het lastig om uitdagend werk te...
In 2013 zijn 's Heeren Loo en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) een structureel en...
Op 1 januari zendt RTV Noord Holland de documentaire "Over leven met 22Q11" uit om...

Kijktip: cliënt Jos donderdag 19 maart om 16.00 uur bij SBS6

Deze week is de Nationale Week van Zorg en Welzijn. SBS6 zendt daarom elke dag een zorgspecial uit om de zorg in beeld te brengen. Donderdag 19 maart wordt om 16.00 uur het item over Jos Voskamp uitgezonden. Jos is ernstig meervoudig beperkt woont bij 's Heeren Loo, locatie Het Westerhonk, in Monster.

Meelopen met…

Wilma, de persoonlijk begeleider van Jos, is voor de opnames een dagdeel gevolgd door Sebastiaan Labrie en een camerateam. Hoe ziet haar werkdag eruit en welke zorg heeft Jos nodig? Sebastiaan helpt haar waar nodig en draait z'n handen niet om voor het in bad doen of verschonen van Jos. Ook de ouders van Jos zijn geïnterviewd en verschillende medewerkers van de woning van Jos. Het item is te zien komende donderdag 19 maart om 16.00 uur bij SBS6.

Nationale Week van Zorg en Welzijn

Overal in het land openen zorgorganisaties deze week hun deuren en kan iedereen op een laagdrempelige manier kennismaken met de zorg. Nieuwsgierig naar wat er bij 's Heeren Loo georganiseerd wordt deze week? Kijk dan hier. Meer informatie over de Week van Zorg en Welzijn vindt u op www.weekvanzorgenwelzijn.nllReacties

arina
heel boeien beetje korte uitzending
Geplaatst op 20-3-15 11:05.