Laatste nieuws
De Vereniging Gehandicapten Zorg Nederland (VGN) krijgt steeds meer signalen dat de situatie in...
Droom voor het Eindejaarsgeschenk
Ook dit jaar wordt het Eindejaarsgeschenk weer uitgereikt aan medewerkers en vrijwilligers van...
De zomer van Leendert: binnen voor de buis
Een avondje barbecuen op het strand, borrelen op het terras of een boek lezen in de achtertuin....

Kijktip: Heel Holland Zorgt bij SBS 6

Van 13 tot en met 18 maart is Nationale week van Zorg en Welzijn een week waarin honderden zorginstellingen hun deuren openen voor het publiek. Een week waarin elke dag hard werkende en gepassioneerde zorgverleners in de spotlights worden gezet.

In het tv-programma ‘Heel Holland Zorgt’ lopen bekende Nederlanders een dag stage in de zorg. Zanger Wolter Kroes liep een dag mee bij’s Heeren Loo locatie Groot Schuylenburg in Apeldoorn en onderzocht wat muziek kan betekenen voor mensen met een verstandelijke beperking.

Bij ’s Heeren Loo locatie Groot Schuylenburg Apeldoorn is het aantal vervoersbewegingen fors afgenomen door een uniek project. Cliënten vervoeren elkaar nu van en naar de dagbesteding. Dat doen ze te voet en met de rolstoelfiets. Hierdoor is het park veel (verkeers)veiliger geworden! Wolter mocht de rolstoelfiets uiteraard ook even proberen.

De uitzending is op maandag 13 maart om 15.30 uur op SBS6. En is daarna te zien via: http://www.sbs6.nl/programmas/heel-holland-zorgt/.

Wil je zelf een kijkje komen nemen in Apeldoorn of op een van onze andere locaties? Kijk dan op onze website:

Je bent van harte welkom!Reacties

dKDa
Mooi stuk geworden! Moeite van het terugkijken waard!
Geplaatst op 13-3-17 16:08.
' s Heeren Loo Zorggroep
Geplaatst op 14-3-17 11:46 in antwoord op dKDa.

Mis niks

Blijf op de hoogte van wat 's Heeren Loo doet en te bieden heeft. En ontvang maandelijks de beste artikelen van onze site. Schrijf je in.