« Terug

Kinderboerderij De Proosdij

Kinderboerderij De Proosdij

Bij kinderboerderij De Proosdij kunt u vele dieren bekijken, maar ook deelnemen aan diverse activiteiten en zelfgemaakte producten kopen. De Proosdij heeft ook een Theehuis. "Schenkerij de Proosdij". U kunt er genieten van een kopje koffie of thee. Voor de kinderen is er natuurlijk limonade.

Dagelijks zorgen mensen met een verstandelijke beperking, hun begeleiders en vrijwilligers voor de dieren op de kinderboerderij. Er zijn onder andere pony's, schapen, geiten, kippen, pauwen en konijnen. En in de toekomst zullen nog meer dieren hun thuis vinden bij De Proosdij.

Jaarlijks organiseren de medewerkers van De Proosdij diverse activiteiten. Zo zijn er met Pasen activiteiten voor kinderen organiseren wij elk jaar een open dag in juni. Tijdens deze open dag zijn er veel gezellige kraampjes waar zowel cliënten van 's Heeren Loo als winkeliers uit Ede hun producten verkopen. Rond kerst bent u welkom op de kerstmarkt.

Een aantal cliënten maken diverse creatieve en houtproducten. Deze zijn te koop in het winkeltje van de kinderboerderij. Daar kunt u ook terecht voor verse eieren.

Openingstijden

Elke dag van 09.00 tot 16.30 uur, ook in weekenden en vakanties.

De Proosdij

Proosdijweg 37- 41
6714 AK Ede
Boerderij 088-0373136
Schenkerij 088-0373135
Houtgroep 06-10213761
[email protected]

De Proosdij is rolstoeltoegankelijk.