« Terug

Kinderboerderij Maatjeshonk

Kinderboerderij Maatjeshonk

Op onze kinderboerderij mag u de dieren aaien en zelfs helpen met voeren. Ook kunt u bij ons terecht voor de verkoop van onze biologische boerenkaas en graseieren.

Op kinderboerderij Maatjeshonk van 's Heeren Loo wonen onder andere ezels, geiten, schapen, varkens, konijnen, cavia's, kippen en duiven in een zo natuurlijk mogelijke leefomgeving. De dieren op onze boerderij blijven hier hun hele leven wonen. Ook zorgen wij voor de vakantieopvang van kleine dieren, zoals konijnen, cavia's en kippen.

Onze biologische boerenkaas en graseieren kunt u kopen op onze boerderij. Iedere donderdag komen wij ook bij bewoners in de wijk aan de deur voor de verkoop van deze producten.

Een jaarlijks terugkerend feest is de schaapscheerdag. Wij scheren dan de schapen en er zijn allerlei leuke activiteiten en een markt.

Heeft u na of tijdens uw bezoek aan de kinderboerderij zin in een kopje koffie of thee? Dan kunt u daarvoor terecht in onze kantine.

Kinderboerderij Maatjeshonk ligt midden in de gezellige woonwijk Ter Laan in Bedum en biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Onze medewerkers

Openingstijden

Maandag tot vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.
Zaterdag en zondag van 10.30 tot 14.30 uur.

Maatjeshonk

Leeuwerik 14
9781 XE Bedum
06-30656916
[email protected]

Wij zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.