Laatste nieuws
Wat heb je aan kennis als het niet op de goede plek terecht komt? De kennis die binnen en buiten...
Vandaag, op de landelijke dag van de Vrijwilliger, krijgen alle vrijwilligers van 's Heeren Loo...
Digitale vaardigheden zijn onmisbaar in de maatschappij. In elke werksector, maar zeker ook in de...

Komt allen Makandra aanmoedigen

Op woensdag 28 augustus spelen de voetbalteams van VV Makandra United (bestaande uit cliënten, begeleiders en stagiares van Makandra) en WFC Droef 86 (studententeam) voor de vijfde keer tegen elkaar. De teams treffen elkaar om 18.30 uur in het stadion op de Wageningse Berg, het oude stadion van FC Wageningen.

VV Makandra United

Het voetbalteam van 's Heeren Loo bestaat uit de cliënten, begeleiders en stagiaires van zorgboerderij Makandra. Al jaren wordt er elke pauze fanatiek gevoetbald. Tot op de tanden toe gemotiveerd om de cup met de grote oren dit jaar voor Ede te behouden. Tevens kan Makandra dit jaar een blik aan jong talent etaleren.

WFC Droef 86 WFC Droef 86 is een voetbalteam uit Wageningen dat al jaren actief meedoet aan de studentencompetitie in Wageningen. En al enige jaren is het daarin één van de beste. Met veel respect en gevoel voor het niveau van de cliënten en humor zijn ze elk jaar weer bereid om tegen het team van Makandra aan te treden.

Kom allemaal kijken naar deze spannende wedstrijd. Het begint om 18.30 uur. Iedereen mag naar binnen als je een spandoek of een toeter meeneemt. Of een lied zingt.

Wil je meer weten? Neem dan contact op via 0318-612363 of [email protected].Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.