Laatste nieuws
Het perspectief op werk voor jongeren met een licht verstandelijke beperking heeft continue onze...
Lastige ouders bestaan niet. Want ik kan me zo goed voorstellen dat je alles wilt weten, als je...
Knutselen met Loombandjes en strijkkralen, de kleintjes helpen, samen koken en natuurlijk heel...

Manege Het Spil als nieuw door marinemensen

Manege Het Spil op locatie Noorderhaven in Julianadorp kleurde blauw afgelopen dinsdag. Officieren en onderofficieren van de marine staken de handen uit de mouwen om de manage een facelift gegeven. Het was onderdeel van een training die zij volgen, over onder andere leiderschap en teamgeest. Stichting Present bracht de marinemensen in contact met 's Heeren Loo.

De kantine en dressuurbak zijn volledig opgeknapt. De wanden zijn grondig schoongemaakt en de muren, het plafond en de bak zijn voorzien van een nieuw likje verf. De dag was stevig voorbereid net als een militaire operatie. Er lag een draaiboek klaar en van tevoren was het plan van aanpak met elkaar besproken. De clienten die op de manege werken maakte soep en smeerde de broodjes want de inwendige mens moest wel verzorgd worden om een goede prestatie neer te zetten.

Stichting Present brengt vraag en aanbod van vrijwilligerswerk samen. De stichting wil een brug slaan tussen mensen die willen helpen en mensen die hulp nodig hebben. Er is al eens eerder een groep vrijwilligers geweest op de manege. En ook elders op locatie Noorderhaven wordt regelmatig gebruik gemaakt van de vrijwilligers van stichting Present. Door de inzet van vrijwilligers van Present kunnen we klussen waar we anders niet aan toe komen toch voor elkaar krijgen.Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.

Mis niks

Blijf op de hoogte van wat 's Heeren Loo doet en te bieden heeft. En ontvang maandelijks de beste artikelen van onze site. Schrijf je in.