Laatste nieuws
Vanavond Opsporing Verzocht
Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt vanavond, 13 november, aandacht aan een...
’s Heeren Loo start samen met ROC Mondriaan in regio Den Haag en Leiden een praktijk-gestuurde...
Gemeente Ermelo en 's Heeren Loo tekenden maandag 5 november een samenwerkingscontract voor...

Medewerkers ABN AMRO bezoeken samen met cliënten 's Heeren Loo de Apenheul

Medewerkers van ABN AMRO Zeist bezorgden cliënten van 's Heeren Loo op 5 oktober een fantastische dag. De bankmedewerkers gingen op hun vrije zaterdag samen met cliënten uit Wekerom een dagje uit naar de Apenheul in Apeldoorn. Een erg leuk initiatief! Namens de cliënten bedankt 's Heeren Loo de medewerkers van de ABN AMRO voor deze heerlijke dag!

Vanaf locatie De Hartenberg van 's Heeren Loo vertrokken een touringcar en twee personenbusjes met twintig bankmedewerkers en tweeëndertig cliënten richting De Apenheul in Apeldoorn. Het bezoek was niet alleen een leuk en ontspannen uitstapje, maar ook nog eens leerzaam voor sommige cliënten.

Bekenden van elkaar

"De medewerkers van ABN AMRO zijn geen onbekenden voor een aantal voor onze cliënten", aldus Agnes van den Sigtenhorst, vrijwilligerscoördinator bij 's Heeren Loo. "Sommige cliënten zijn al twee keer eerder mee geweest met de vrijwilligers van deze bank. Een keer naar Ouwehands dierenpark in Rhenen en vorig jaar naar het Dolfinarium in Harderwijk. Het was mooi om te zien dat medewerkers en cliënten elkaar herkenden. Voor de cliënten is dit heel belangrijk!" 

Uitstapje aangeboden door de bank

ABN AMRO district Zeist bood het dagje uit aan in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De cliënten mochten zelf de bestemming bepalen en de meerderheid koos voor de Apenheul. Ben van de Scheur, districtsdirecteur particulieren ABN AMRO Zeist: "Wij vinden het belangrijk om een bewuste, actieve en verantwoordelijke rol te spelen in de samenleving. Daarom vinden wij het vanzelfsprekend dat onze medewerkers zich als vrijwilligers inzetten voor maatschappelijke projecten. Ook wij zijn enthousiast over de band die wij hebben met cliënten en medewerkers van 's Heeren Loo."

De cliënten hebben genoten van het bezoek aan de Apenheul en van de lunch die hen is aangeboden. Het was een gezellige en geslaagde dag. Wilt u met u bedrijf ook eens iets doen voor of met de cliënten van Heeren Loo? Dan kunt u contact opnemen met Agnes van den Sigtenhorst, vrijwilligerscoördinator, telefoon: 06-21824709 of mail:
[email protected]. Zij kan de mogelijkheden met u doornemen.Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.