Laatste nieuws
Alle medewerkers van 's Heeren Loo die niet direct in de zorg werkzaam zijn, deden op...
De Raad van Toezicht van 's Heeren Loo heeft Ernst Klunder benoemd als lid Raad van Bestuur...
Vanaf vandaag kunnen familie, cliënten, vrijwilligers en medewerkers van 's Heeren Loo hun...

Minimarkt De Batouwe op Goede Vrijdag

Op zoek naar een origineel cadeau? De lekkerste zelfgemaakte appeltaart? Of vrolijke paasversieringen om het paasweekend mee op te fleuren? Op Goede Vrijdag 3 april bent u van 10.00-14.00 uur welkom bij De Batouwe aan de Boerhaavelaan 29 in Tiel. Gratis koffie, thee en koek staan voor u klaar!

De Batouwe, onderdeel van's Heeren Loo, is een dagcentrum voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Binnen ons dagcentrum bieden wij diverse train- en leer mogelijkheden, zodat cliënten op den duur hun plek kunnen vinden binnen de maatschappij.

Sanne, activiteitenbegeleider op de Batouwe: "We hebben elk jaar op Goede Vrijdag open huis. We maken graag kennis met mensen hier uit de buurt en de vele mensen die hier dagelijks langslopen. Onze deuren staan altijd open voor iedereen, maar op Goede Vrijdag is het extra leuk om eens binnen te stappen."

Je kunt op deze dag zien hoe op de Batouwe wordt gewerkt. Op de minimarkt zijn onze producten te zien en te koop. Er zijn kraampjes met onder meer keramieken schalen, hout- en tuinproducten van dagcentrum De Batouwe, houten speelgoed, kaarten en kaarsen van cadeauwinkel Okee, zeepartikelen van dagactiviteitencentrum Passewaay, houtproducten, zoals paasversieringen, van dagcentrum de Harmonika en ook taarten en cakes uit de bakkerij van de Harmonika. Vele van deze producten worden door onze cliënten met de hand gemaakt. Voor wie dat wil, zijn er cavia's, konijnen en kuikens vanuit dierenpark Tiel om naar te kijken of om even vast te houden. Speciaal deze open dag werkt de Batouwe samen met het Chocoladehuis uit Tiel.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de open dag? Neem dan contact op met Sanne Hendriksen, [email protected] of kijk op www.facebook.com/debatouwetielReacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.