Laatste nieuws
Op donderdag 12 april openden jongeren samen met Burgemeester Baars en voormalig regiodirecteur...
Hoe meer we weten over mensen met een ernstig meervoudige beperking (EMB), hoe beter we hen...
Donderdag 12 april stond al een tijdje met grote letters in de agenda's van de...

Nationale Voorleesdagen: Met ‘Boer Boris' naar de Duinboerderij!

Tijdens de Nationale Voorleesdagen van 21 t/m 31 januari werden kinderen uit het hele land voorgelezen uit het prentenboek van het jaar Boer Boris gaat naar zee. Wat is er dan leuker dan voorgelezen te worden in een échte duinboerderij?

Kinderopvang 2Samen was op 29 januari te gast bij Duinboerderij Willemshoeve van 's Heeren Loo, locatie Het Westerhonk in Monster, waar kinderen én mensen met een verstandelijke beperking samen konden genieten van een avontuur van Boer Boris.

Te midden van de konijnen, cavia's, pony's en vogels werd het verhaal levensecht! Steven Vlaardingerbroek, begeleider bij Duinboerderij Willemshoeve: "Voor mensen met een verstandelijke beperking is het ook belangrijk met andere mensen in contact te komen. Maar voor hen is dit een stuk moeilijker. We vinden het dan ook erg leuk dat 2Samen bij ons kwam voorlezen. Zo komen ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking tot stand." Voor de kinderen van 2Samen is het ook genieten: van het verhaal, de dieren, en de speelgoedtractor waarmee ze zich al snel écht boer voelden.


Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.