Laatste nieuws
Lastige ouders bestaan niet. Want ik kan me zo goed voorstellen dat je alles wilt weten, als je...
Knutselen met Loombandjes en strijkkralen, de kleintjes helpen, samen koken en natuurlijk heel...
De Snoezelruimte van ’s Heeren Loo-locatie De Hartenberg werd de afgelopen tijd verrijkt...

Nationale Week van Zorg en Welzijn bij 's Heeren Loo

Van 14 tot en met 19 maart 2016 vindt de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. 's Heeren Loo maar ook velen andere zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openen deze week hun deuren voor (vrienden en familie van) mensen met een verstandelijke beperking, buurtbewoners, vrijwilligers, professionals en andere geïnteresseerden. Zo laten we deze week diverse partijen kennismaken met de Verstandelijk Gehandicaptenzorg.

Wat betekent het om verstandelijk beperkt te zijn; waar woon je, welke zorg heb je nodig en wat zijn je dagelijkse bezigheden? Wat doet 's Heeren Loo in de ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking? Zo willen we de afstand die er soms nog bestaat tussen de maatschappij en mensen met een beperking verkleinen. Want ook mensen met een verstandelijke beperking staan midden in de samenleving!

Bekijk het overzicht van de vele activiteiten die in de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats zullen vinden. Deze lijst zal regelmatig geupdatet worden.Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.

Mis niks

Blijf op de hoogte van wat 's Heeren Loo doet en te bieden heeft. En ontvang maandelijks de beste artikelen van onze site. Schrijf je in.