Laatste nieuws
In het Fieldlab Gehandicaptenzorg is de Kinemoto getest. Kinemoto is een spelinstallatie van...
Elk gezinshuis is uniek
In gezinshuizen wonen kinderen of jongeren die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen....
In 2012 zijn 's Heeren Loo en de Vrije Universiteit (VU) een samenwerkingsverband met elkaar...

Opening fototentoonstelling Koningskinderen

"Soms moet je het gewone leven even stil zetten om het bijzondere te zien." Met deze woorden deed fotografe Lies Vogelzang het verzoek om cliënten bij 's Heeren Loo regio Rivierenland te mogen portretteren. Op 25 maart 2015 gaan we de tentoonstelling ‘Leven als koningskinderen' officieel openen in Geldermalsen.

Lies Vogelzang heeft na het beëindigen van haar carrière in de zorg van haar hobby fotografie haar beroep gemaakt. Zij ziet mensen met een verstandelijke beperking die het leven beleven zoals het hun gegeven is: "Ze zijn puur en eerlijk in hun emoties. Vrij om te zijn wie ze zijn. Daarom wil ik een mooi portret van ze maken. Het is zoals het is, ze zijn zoals ze zijn." Dit heeft geresulteerd in een prachtige serie portretten, die u vanaf 26 maart kunt bekijken.

Tentoonstelling zien?

U kunt de expositie van 26 maart t/m 6 mei bezoeken, tussen zonsopgang en zonsondergang. Locatie: De Wieken 7 in Geldermalsen.
 Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.

Mis niks

Blijf op de hoogte van wat 's Heeren Loo doet en te bieden heeft. En ontvang maandelijks de beste artikelen van onze site. Schrijf je in.