Laatste nieuws
In het Fieldlab Gehandicaptenzorg is de Kinemoto getest. Kinemoto is een spelinstallatie van...
Elk gezinshuis is uniek
In gezinshuizen wonen kinderen of jongeren die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen....
In 2012 zijn 's Heeren Loo en de Vrije Universiteit (VU) een samenwerkingsverband met elkaar...

Opening lunchcafé Koekje Erbij

Op dinsdag 24 september opent lunchcafé Koekje Erbij in woonwijk 't Laar in Julianadorp officieel haar deuren. De nieuwe dagbestedingslocatie van 's Heeren Loo locatie Noorderhaven is in mei van start gegaan. Nu de verbouwing klaar is, is het tijd voor een feestelijk moment om de sfeervolle werkplek te komen bewonderen. Familie, vrienden, collega's en buurtbewoners zijn van harte welkom. De cliënten verrichten de openingshandeling.

Middenin de samenleving

In het lunchcafé werken cliënten en begeleiders om gasten te voorzien van koffie of thee, een bestelling van de kaart te maken en cadeauartikelen te verkopen. Het leren van dienstverlenende en sociale aardigheden staan centraal. De arbeidsmatige insteek vergroot het gevoel van eigenwaarde. Cliënten groeien door de waardering die ze krijgen en zijn met recht trots op de nieuwe dingen die ze leren.

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 15.30 uur zijn wij geopend voor een kopje koffie en thee, kleine versnaperingen en de verkoop van cadeauartikelen. Van onze lunchvoorziening kunt u gebruikmaken van maandag tot en met donderdag van 11.30 tot 13.30 uur en ook op zaterdag van 11.30 tot 16.00 uur. Lunchcafé Koekje erbij is gevestigd in woonwijk 't Laar, in Gebouw 't Tij, Eikenhout 324 D in Julianadorp. U kunt ons ook bereiken via 0223-648498 of [email protected].

 Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.

Mis niks

Blijf op de hoogte van wat 's Heeren Loo doet en te bieden heeft. En ontvang maandelijks de beste artikelen van onze site. Schrijf je in.