Laatste nieuws
Alle medewerkers van 's Heeren Loo die niet direct in de zorg werkzaam zijn, deden op...
De Raad van Toezicht van 's Heeren Loo heeft Ernst Klunder benoemd als lid Raad van Bestuur...
Vanaf vandaag kunnen familie, cliënten, vrijwilligers en medewerkers van 's Heeren Loo hun...

Opening van de expositie 'Blik op Noordwijk'

Aanstaande zaterdag vindt om 13.00 uur de opening plaats van de expositie ‘Blik op Noordwijk'. Een samenwerking tussen kunstenaars van Paspartoe, Ateliers & Galerie en fotogroep X.65 Noordwijk. Wethouder van de gemeente Noordwijk Gerben van Duin opent deze bijzondere expositie.

Verrassend resultaat

Deze heel bijzondere expositie is een resultaat van wat fotoclub x.65 samen met de kunstenaars van Paspartoe, Ateliers & Galerie uit Noordwijk hebben gecreëerd. Een aantal van de oorspronkelijke foto's zijn op een zeer kunstzinnige en eigenzinnige manier nageschilderd of nagetekend. De foto's zijn gemaakt van bijzondere locaties uit Noordwijk en omgeving.

De wintermarkt

De opening vindt plaats om 13.00 uur in de galerie van Paspartoe aan de Albertus van Velsenstraat 2 in Noordwijk. Ook is er diezelfde middag een Wintermarkt in de Paspartoe. Aanstaande zaterdag ten tijde van de opening van de expositie is de winkel van Paspartoe extra open van 12.00 tot 16.00 uur. Diverse prachtige kunstwerken zijn in de winkel en galerie te koop. Voor de bezoeker staat er een heerlijk warm winter drankje klaar.

Openingstijden

De regulier openingstijden van Paspartoe, Ateliers & Galerie zijn van maandag tot en met vrijdag in de ochtend van 10.00 uur tot 12.30 uur en in de middag van 13.00 uur tot 15.30 uur.Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.