Laatste nieuws
Op 17 juli 2018 verscheen een artikel in de Volkskrant over de samenwerking die 's Heeren...
Maarten Hijink, Tweede Kamerlid van de SP liep dinsdag 10 juli mee met de nachtzorg in Noordwijk....
Bartiméus en 's Heeren Loo intensiveren vanaf vandaag hun samenwerking in de ondersteuning...

Per 1 september 2017 is zorglocatie Geldersehout van Triade!

Zaterdag is bij zorglocatie Geldersehout in Lelystad, het jaarlijkse familiefeest gevierd. Het feest had deze keer een speciaal tintje. Zes jaar geleden is de locatie geopend door ’s Heeren Loo en Triade samen. In de loop van de tijd is veel bereikt. Inmiddels is er rust op de locatie, waar de bewoners een thuis hebben gevonden en de dagbesteding, in de Groene Schuur en de winkel. Vanaf 1 september gaat de zorglocatie nu verder onder verantwoordelijkheid van Triade. ’s Heeren Loo blijft in het aanbieden van expertise een grote rol spelen.

Afgelopen zaterdag is de sleutel van de Geldersehout door Roland Stavorinus, directeur Geldersehout en ’s Heeren Loo, symbolisch overgedragen aan Afien Spreen, Raad van Bestuur van Triade. Daarna hebben leden van de cliëntenraad van ‘s Heeren Loo de voorzittershamer overgedragen aan Annemarie Voogt. Annemarie vertelde dat zij die zal doorgeven aan de familieraad van Geldersehout en de cliëntenraad van Triade.

De bewoners en aanwezige kinderen hebben ballonnen opgelaten. Paarse ’s Heeren Loo ballonnen met een witte Triade ballon verbonden. En zo zal het zijn in de samenwerking die ondanks de ontvlechting wordt voortgezet: samen, sterk, deskundig, betrokken en inzet voor ontwikkeling. Dat zijn de sleutelwoorden voor Triade Geldersehout.

"Geldersehout is een woon-werk locatie van Triade. Op deze locatie wonen mensen met een verstandelijke beperking. Soms is hun gedrag anders dan we verwachten. Veel prikkels geeft hen onrust. De omgeving van locatie Geldersehout geeft hen de rust en ruimte om te zijn wie ze zijn. Iedere bewoner is uniek", vertelt Afien Spreen. Roland Stavorinus, directeur bij ’s Heeren Loo, heeft afscheid genomen van de locatie. "Het doet me wat; het opstarten van zo’n unieke locatie op zo’n mooi terrein is speciaal. Het vraagt inzet en verbondenheid, zo vertelt Roland. ‘De ontvlechting komt op het goede moment, deze locatie kan zó verder!"Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.