Laatste nieuws
Wat heb je aan kennis als het niet op de goede plek terecht komt? De kennis die binnen en buiten...
Vandaag, op de landelijke dag van de Vrijwilliger, krijgen alle vrijwilligers van 's Heeren Loo...
Digitale vaardigheden zijn onmisbaar in de maatschappij. In elke werksector, maar zeker ook in de...

's Heeren Loo opent deuren tijdens Week van Zorg en Welzijn

Van maandag 12 maart tot en met zaterdag 17 maart 2018 vindt de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. 's Heeren Loo opent tijdens deze week de deuren voor (vrienden en familie van) mensen met een verstandelijke beperking, buurtbewoners, vrijwilligers, professionals en andere geïnteresseerden. Zo laten we deze week iedereen die geïnteresseerd is in ’s Heeren Loo kennismaken met de Verstandelijk Gehandicaptenzorg.

Vacatures onder de aandacht

Daarnaast heeft ’s Heeren Loo vacatures open staan op verschillende locaties door het hele land. Tijdens de week van Zorg en Welzijn kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met onze organisatie. Om de vacatures onder de aandacht te brengen organiseren bijvoorbeeld de locaties in Apeldoorn, Monster en Bedum bijvoorbeeld speeddates waarbij je medewerkers het hemd van het lijf kunt vragen over bijvoorbeeld de openstaande vacatures en het werken bij ’s Heeren Loo.

Wil je meer weten over de activiteiten die de locaties van ’s Heeren Loo organiseren? Hier zie je welke locaties hun deuren openen en welke activiteiten ze organiseren.Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.