Laatste nieuws
Welk gevolg heeft de verandering van je houding 'n nachts op de mobiliteit van de...
Bartiméus heeft een film gemaakt over mensen die en slechtziend zijn en een verstandelijke...
Misschien heeft je kind of familielid met een verstandelijke beperking meer hulp nodig dan waar...

's Heeren Loo opent deuren tijdens Week van Zorg en Welzijn

Van maandag 12 maart tot en met zaterdag 17 maart 2018 vindt de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. 's Heeren Loo opent tijdens deze week de deuren voor (vrienden en familie van) mensen met een verstandelijke beperking, buurtbewoners, vrijwilligers, professionals en andere geïnteresseerden. Zo laten we deze week iedereen die geïnteresseerd is in ’s Heeren Loo kennismaken met de Verstandelijk Gehandicaptenzorg.

Vacatures onder de aandacht

Daarnaast heeft ’s Heeren Loo vacatures open staan op verschillende locaties door het hele land. Tijdens de week van Zorg en Welzijn kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met onze organisatie. Om de vacatures onder de aandacht te brengen organiseren bijvoorbeeld de locaties in Apeldoorn, Monster en Bedum bijvoorbeeld speeddates waarbij je medewerkers het hemd van het lijf kunt vragen over bijvoorbeeld de openstaande vacatures en het werken bij ’s Heeren Loo.

Wil je meer weten over de activiteiten die de locaties van ’s Heeren Loo organiseren? Hier zie je welke locaties hun deuren openen en welke activiteiten ze organiseren.Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.