Theehuis Ermelo

Unieke locatie, unieke beleving. Het Theehuis Ermelo is een horecalocatie op het zorgpark van 's Heeren Loo in Ermelo. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking om de lekkerste gerechten te maken en te serveren.

De sfeer in het Theehuis is gemoedelijk en familiair. Iedereen is welkom om bij ons te genieten van onder andere:

  • een lekkere lunch
  • een hapje en drankje

Maar vier ook bijvoorbeeld de volgende gelegenheden bij ons:

  • jubileum/verjaardag
  • bedrijfsfeest
  • bruiloft
  • cateringwerkzaamheden op locatie in overleg

De locatie is geschikt voor gezelschappen tot wel 100 personen. Daarnaast is er een mooie samenwerking met de kerk, die vaak als evenementlocatie wordt gebruikt. Dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem eens contact met ons op om de wensen voor uw bijeenkomst bespreken?

Klompenpadroute

Het Theehuis heeft een fijne, authentieke uitstraling. Het bestaat namelijk al sinds 1975. Op de ‘Klompenpadroute' en de fietsroute tussen Horst en Ermelo komt u ons Theehuis vanzelf tegen. Maar het is ook zeker de moeite waard om er een keer een stukje voor om te fietsen tijdens uw dagje uit. Wij zijn ook op zondag open!

Genoeg te doen

Bij het Theehuis is altijd wel wat te beleven. En natuurlijk hebben we aan iedereen gedacht! Groot en klein, met en zonder beperking. Onze prachtige speeltuin geeft uren speelplezier. De ouder(en)s kunnen ondertussen van ons terras genieten. Op de zuidkant, dus als het even kan, fijn in het zonnetje. Bij ons hoeft u zich nooit te vervelen.

Adres en contact

Slangenkamp 4
3853 HM Ermelo
06-12497029

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag t/m zaterdag, 09.30 - 17.00
Woensdag 09.00 - 20.00
Zondag 10.00 - 17.00

Kijk ook eens op onze facebookpagina.