Laatste nieuws
Vandaag hield Kees Erends van de Raad van Bestuur de Han Nakken Lezing 2018. Daarin deelde hij de...
Kersverse begeleider Melike Senler schrijft in haar weblog voor Klik over de overstap die ze...
Wat heb je aan kennis als het niet op de goede plek terecht komt? De kennis die binnen en buiten...

Tweede groep Ervaringsdeskundigen gediplomeerd in Midden-Nederland

Donderdag 12 april stond al een tijdje met grote letters in de agenda’s van de Ervaringsdeskundigen in opleiding in Midden-Nederland. Omdat het team zoveel opdrachten had en dus versterking kon gebruiken, is ervoor gekozen om een nieuwe groep talenten op te leiden. Deze groep werd door de eigen mensen klaargestoomd voor het echte werk.

Vier nieuwe Ervaringsdeskundigen kregen vandaag hun certificaat uitgereikt. Rafaello, Judith, Shabnam en Benjamin waren na afloop trots en hebben zin in hun nieuwe uitdaging.

De Ervaringsdeskundigen zetten zich binnen en buiten de organisatie in voor verschillende projecten. Zo verzorgen ze trainingen voor studenten over autisme en/of LVB of hebben we gesprekken over gelijkwaardigheid tussen begeleiders en cliënten. Ook werken ze in teamtrainingen mee als trainingsacteur en geven ze trainingen over bijvoorbeeld sociale media.

Nieuwsgierig geworden naar wat de Ervaringsdeskundigen voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan hier de facebookpagina of stuur een mail naar [email protected] of [email protected]Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.