Laatste nieuws
Welk gevolg heeft de verandering van je houding 'n nachts op de mobiliteit van de...
Bartiméus heeft een film gemaakt over mensen die en slechtziend zijn en een verstandelijke...
Misschien heeft je kind of familielid met een verstandelijke beperking meer hulp nodig dan waar...

Tweede groep Ervaringsdeskundigen gediplomeerd in Midden-Nederland

Donderdag 12 april stond al een tijdje met grote letters in de agenda’s van de Ervaringsdeskundigen in opleiding in Midden-Nederland. Omdat het team zoveel opdrachten had en dus versterking kon gebruiken, is ervoor gekozen om een nieuwe groep talenten op te leiden. Deze groep werd door de eigen mensen klaargestoomd voor het echte werk.

Vier nieuwe Ervaringsdeskundigen kregen vandaag hun certificaat uitgereikt. Rafaello, Judith, Shabnam en Benjamin waren na afloop trots en hebben zin in hun nieuwe uitdaging.

De Ervaringsdeskundigen zetten zich binnen en buiten de organisatie in voor verschillende projecten. Zo verzorgen ze trainingen voor studenten over autisme en/of LVB of hebben we gesprekken over gelijkwaardigheid tussen begeleiders en cliënten. Ook werken ze in teamtrainingen mee als trainingsacteur en geven ze trainingen over bijvoorbeeld sociale media.

Nieuwsgierig geworden naar wat de Ervaringsdeskundigen voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan hier de facebookpagina of stuur een mail naar [email protected] of [email protected]Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.