Laatste nieuws
Voor jongeren die van het voortgezet speciaal onderwijs komen, is het lastig om uitdagend werk te...
In 2013 zijn 's Heeren Loo en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) een structureel en...
Op 1 januari zendt RTV Noord Holland de documentaire "Over leven met 22Q11" uit om...

Vier nieuwe fietsen voor 's Heeren Loo locatie Apeldoorn

Op maandag 15 december ontvingen cliënten van 's Heeren Loo locatie Apeldoorn vier nieuwe fietsen. De fietsen zijn een geschenk van RSR, de rolstoelleverancier.

Naast het leveren van rolstoelen wil RSR meer doen voor mensen van een verstandelijke beperking.
Zo organiseren ze in Apeldoorn al een aantal jaren cliëntenuitjes, gesponsord door RSR, en begeleid door medewerkers van RSR en fysio-/ergotherapie van Apeldoorn. Vorig jaar zijn ze bijvoorbeeld met een groep cliënten naar het Dolfinarium geweest, hebben ze gegeten in de Brasserie op Schuylenburg en kregen een ranjaconcert. Cliënten konden zich hiervoor opgeven, met als enige voorwaarde dat je moest motiveren waarom je mee wilde. "We kregen veel reacties en hebben uiteindelijk een selectie gemaakt van cliënten die weinig uitjes hebben. Het was erg geslaagd!"

Ook dit jaar mogen we weer een uitje organiseren. Maar we krijgen dus ook fietsen gesponsord. We maken veel gebruik van deze fietsen om bij cliënten op en rondom het terrein van Schuylenburg te komen, om op de groepen fysiotherapeutische begeleiding te bieden. De fietsen die we nu hebben, zijn erg oud en waren echt aan vervanging toe. We krijgen nieuwe fietsen met spaakbeschermers (zoals die ook in de wielen van rolstoelen zitten), natuurlijk met het logo van RSR erop.Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.