Laatste nieuws
Het perspectief op werk voor jongeren met een licht verstandelijke beperking heeft continue onze...
Lastige ouders bestaan niet. Want ik kan me zo goed voorstellen dat je alles wilt weten, als je...
Knutselen met Loombandjes en strijkkralen, de kleintjes helpen, samen koken en natuurlijk heel...

Vijfling geboren op zorgboerderij Boldershoeve

Bij zorgboerderij Boldershoeve vond op 31 maart jl een bijzondere geboorte plaats. Dwerggeit Annelies kreeg op 9-jarige leeftijd een vijfling; vier geitjes en een bokje. Tot nu toe gaat het goed met moedergeit en haar lammeren.

Dat een dwerggeit zoveel lammeren tegelijk krijgt, komt maar een enkele keer voor. Gemiddeld krijgt een dwerggeit namelijk twee lammeren. En dat het bovendien ook nog goed gaat met alle jonge geitjes is echt bijzonder. Moeder Annelies doet het geweldig en heeft voldoende melk voor haar vijfling. De medewerkers van de zorgboerderij bieden de lammeren twee keer per dag een extra fles aan, maar tot nu toe hebben de vier geitjes en het bokje geen behoefte aan bijvoeding.

Nieuwsgierig?

Wil je moedergeit Annelies en haar vijfling komen bewonderen? Je bent van harte welkom bij zorgboerderij Boldershoeve. Tijdens het paasweekend kun je van 14.00 tot 16.00 uur terecht. En dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 12.30 en van 13.15 tot 16.00 uur. Het adres is: PA Hoeklaan 30 in Druten.Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.

Mis niks

Blijf op de hoogte van wat 's Heeren Loo doet en te bieden heeft. En ontvang maandelijks de beste artikelen van onze site. Schrijf je in.