Laatste nieuws
Welk gevolg heeft de verandering van je houding 'n nachts op de mobiliteit van de...
Bartiméus heeft een film gemaakt over mensen die en slechtziend zijn en een verstandelijke...
Misschien heeft je kind of familielid met een verstandelijke beperking meer hulp nodig dan waar...

We tellen af!

Nog 11 dagen. Dan vindt de vakconferentie ‘Net zo vrij als jij!' plaats in Radio Kootwijk. Het gaat snel! Lees hier alvast meer over waar u als bezoeker op mag rekenen.

Op donderdag 3 oktober organiseert 's Heeren Loo Zorggroep het vakcongres ‘Net zo vrij als jij!'. Bij 's Heeren Loo Zorggroep hebben we ons de afgelopen jaren hard ingezet voor afbouw van vrijheidsbeperking, want we willen geen vrijheidsbeperkende Middelen & Maatregelen toepassen. Met dat beeld voor ogen startte 's Heeren Loo Zorggroep de campagne ‘Net zo vrij als jij!' Die campagne sluiten we na een jaar af. Maar het blijft van groot belang om deze visie te borgen in ons dagelijkse werk. Wij hopen u op 3 oktober te ontmoeten.

Op het vakcongres delen we graag met u hoe ‘s Heeren Loo Zorggroep haar visie in de afgelopen jaren heeft uitgerold over vrijheidsbeperkende maatregelen. Waar we voor de media-aandacht in 2011 al mee bezig waren, de versnelling die kwam, waar we voor nu staan en hoe we verder gaan. Daarnaast gaan we graag met u in gesprek over de kansen, randvoorwaarden en dilemma's die zowel cliënten, medewerkers als de hele organisatie ervaren. Wij zijn een lerende organisatie en willen graag als platform dienen. Daarom maken we samen met u een agenda voor de toekomst.

Doe mee met de dialoog

Meepraten? Dat kan! Volg ons account @sheerenloo en hou de hashtag #netzovrijalsjij in de gaten. Deelnemen aan de dialoog kan ook via de LinkedIn groep 'Net zo vrij als jij'.
 

 Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.