Laatste nieuws
Iemand met een verstandelijke beperking moet, wanneer hij dat zelf wil, de mogelijkheid krijgen...
Palliatieve zorg richt zich op comfort en kwaliteit van leven. Deze benadering van zorg vraagt...
Van maandag 12 maart tot en met zaterdag 17 maart 2018 vindt de Nationale Week van Zorg en...

Weet voor wie je werkt

Mooie ontmoetingen en handen uit de mouwen tijdens 's Heeren Loo Doet!

Op donderdag 12 maart 2014 was de vierde editie van ‘s Heeren Loo Doet. Ruim 650 kantoormedewerkers, directeuren en bestuursleden van de organisatie zetten zich die dag in voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen gaven zij handen en voeten aan de kernwaarden van 's Heeren Loo. En vooral: beleefden ze een mooie dag met elkaar!

Weet voor wie je werkt

Kantoorcollega's en medewerkers van ondersteunende diensten komen niet dagelijks met cliënten in contact. Terwijl het belangrijk is dat je weet voor wie je werkt. Daarom organiseert 's Heeren Loo ieder jaar 's Heeren Loo Doet. Tientallen woningen en dagbestedinglocaties doen mee.

Activiteiten in het hele land

Op locaties in het hele land gingen de handen uit de mouwen. Tuin werden zomerklaar gemaakt en woonkamers opgeknapt. Collega's en mensen met een verstandelijke beperking gingen high tea-en, naar het militair museum, uitwaaien op een zonnig Schevenings strand of naar de dierentuin. Alles kon!

Alles rustig terugkijken?

De hele dag brachten tikgrage Twitteraars en fervente Facebookers live verslag uit van hun ontmoetingen en belevenissen. Hiervoor gebruikten we de hashtag #sHLdoet. Alles nog eens rustig terugkijken? Op onze Facebookpagina hebben we de leukste foto's verzameld. Liever terugkijken in beeld én geluid? Bekijk dan het compilatiefilmpje hieronder.

 Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.