Laatste nieuws
Op 17 juli 2018 verscheen een artikel in de Volkskrant over de samenwerking die 's Heeren...
Maarten Hijink, Tweede Kamerlid van de SP liep dinsdag 10 juli mee met de nachtzorg in Noordwijk....
Bartiméus en 's Heeren Loo intensiveren vanaf vandaag hun samenwerking in de ondersteuning...

Zeer geslaagde avond Stichting Vrienden van Opmaat

Op donderdagavond 21 november jl kwamen 120 donateurs, sponsors en sympathisanten van 's Heeren Loo locatie Opmaat bijeen. In restaurant Opmaat in Bedum kregen alle aanwezigen uitleg van de Stichting Vrienden van Opmaat over de besteding van alle donaties. Ook vertelden zij over de projecten die voor 2014 op stapel staan. Een hoogtepunt tijdens deze avond was de aanbieding van een cheque van 2.000,- euro door een team vrijwilligers van het bedrijf Cofely. De totale opbrengst van de avond is 5.400,- euro. De Stichting Vrienden van Opmaat bedankt alle gulle gevers.

De Stichting Vrienden realiseert extra's voor cliënten
De Stichting Vrienden van Opmaat heeft als doel financiële middelen te genereren om juist die extra's te realiseren, die het leven van de 220 cliënten bij 's Heeren Loo Opmaat in Bedum veraangenamen. De Stichting heeft donateurs en sponsors. Dit zijn particulieren, bedrijven, maar ook serviceclubs als Rotary, Lions en Soroptimisten en Kerken.

De Stichting bestaat deze maand 7 jaar. En zij is trots op wat er in die periode is gerealiseerd met een investering van ruim 125.000,- euro. Een aantal voorbeelden van projecten die zijn gerealiseerd:

  • een mobiele disco
  • een computercafé met aangepaste apparatuur
  • bewegingsapparatuur
  • duofietsen
  • een nieuwe elektrische lift voor de huifkar en een John Deere tractor voor het trekken van de huifkar. De huifkar rijdt per jaar zo'n 50 keer door Bedum en omgeving met cliënten en begeleiders.

Daarnaast zorgen 180 vrijwilligers ervoor dat deze extra's tot volle ontplooiing komen.

Meer weten?
De stichting Vrienden van Opmaat is altijd op zoek naar nieuwe donateurs en sponsors. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie kijken op de website: www.stichtingvriendenvanopmaat.nl. Meer informatie over 's Heeren Loo en vrijwilligerswerk is te vinden op: http://www.sheerenloo.nl/bij-ons-werken/vrijwilligers.Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.