Laatste nieuws
Het perspectief op werk voor jongeren met een licht verstandelijke beperking heeft continue onze...
Lastige ouders bestaan niet. Want ik kan me zo goed voorstellen dat je alles wilt weten, als je...
Knutselen met Loombandjes en strijkkralen, de kleintjes helpen, samen koken en natuurlijk heel...

Zorgorganisaties 's Heeren Loo en Cordaan werken samen

's Heeren Loo, zorgaanbieder voor mensen met een verstandelijke beperking en zorgaanbieder Cordaan, gaan samenwerken in Nieuw-Vennep. Hiervoor tekenden zij op donderdag 23 januari een officiële samenwerkings-overeenkomst. Sinds een aantal weken sluiten mensen met een verstandelijke beperking die ondersteuning krijgen van 's Heeren Loo aan bij het activiteitenaanbod van Cordaan woonzorg centrum voor ouderen.

's Heeren Loo en Cordaan versterken elkaar met deze samenwerking. In Nieuw-Vennep waren beide zorgaanbieders al buren. Door de samenwerking kan 's Heeren Loo de ouder wordende mensen met een verstandelijke beperking beter ondersteuning bieden. Met een eigen begeleider sluiten zij aan bij het reguliere aanbod voor de ouderen zonder een verstandelijke beperking.

De deelnemers van 's Heeren Loo zijn, na een korte gewenning, nu al bekende en graag geziene ‘gasten'. Er ontstaan leuke contacten, er wordt gezamenlijk koffie gedronken en aan activiteiten deelgenomen. De deelnemers worden gewaardeerd en groeien in hun zelfvertrouwen. Je ziet ze bovendien genieten van de contacten!

Samenwerkingsovereenkomst

De samenwerking tussen 's Heeren Loo en Cordaan werd donderdag 23 januari officieel bekrachtigd door Greet Houtekamer, regiodirecteur 's Heeren Loo en Albert Ommen, directeur van Cordaan. Zij tekenden beiden de samenwerkingsovereenkomst.Reacties

Er zijn nog geen reacties. Word de eerste.

Mis niks

Blijf op de hoogte van wat 's Heeren Loo doet en te bieden heeft. En ontvang maandelijks de beste artikelen van onze site. Schrijf je in.