Laatste nieuws
's Heeren Loo heeft veel vacatures en het is moeilijk om die te vervullen. Voor de toekomst...
De Voetbalwerkplaats is het nieuwe initiatief van 's Heeren Loo. Cliënten van 'De...
Ook mensen met een verstandelijke beperking mogen op 21 maart a.s. stemmen voor de gemeenteraad....

Zorgorganisaties 's Heeren Loo en Cordaan werken samen

's Heeren Loo, zorgaanbieder voor mensen met een verstandelijke beperking en zorgaanbieder Cordaan, gaan samenwerken in Nieuw-Vennep. Hiervoor tekenden zij op donderdag 23 januari een officiële samenwerkings-overeenkomst. Sinds een aantal weken sluiten mensen met een verstandelijke beperking die ondersteuning krijgen van 's Heeren Loo aan bij het activiteitenaanbod van Cordaan woonzorg centrum voor ouderen.

's Heeren Loo en Cordaan versterken elkaar met deze samenwerking. In Nieuw-Vennep waren beide zorgaanbieders al buren. Door de samenwerking kan 's Heeren Loo de ouder wordende mensen met een verstandelijke beperking beter ondersteuning bieden. Met een eigen begeleider sluiten zij aan bij het reguliere aanbod voor de ouderen zonder een verstandelijke beperking.

De deelnemers van 's Heeren Loo zijn, na een korte gewenning, nu al bekende en graag geziene ‘gasten'. Er ontstaan leuke contacten, er wordt gezamenlijk koffie gedronken en aan activiteiten deelgenomen. De deelnemers worden gewaardeerd en groeien in hun zelfvertrouwen. Je ziet ze bovendien genieten van de contacten!

Samenwerkingsovereenkomst

De samenwerking tussen 's Heeren Loo en Cordaan werd donderdag 23 januari officieel bekrachtigd door Greet Houtekamer, regiodirecteur 's Heeren Loo en Albert Ommen, directeur van Cordaan. Zij tekenden beiden de samenwerkingsovereenkomst.