Vacatures 10 nieuw

Belevingsfestival

Belevingsfestival

Het is dit jaar niet te missen: De Hartenberg is jarig! Ons woonzorgpark bestaat namelijk 50 jaar. In September vieren we het jubileum met (bijna) een hele week feest voor iedereen. Op 11 september starten we deze week met het Belevingsfestival, waar alle cliënten, hun naasten, inwoners van Ede, medewerkers en vrijwilligers welkom zijn.

Over het Belevingsfestival

We vinden het belangrijk dat we ons jubileum met elkaar vieren. Daarom is er tijdens het Belevingsfestival van alles te zien, te doen en te koop. Van jong tot oud
en met of zonder (verstandelijke) beperking: voor iedereen is er iets te beleven dat helemaal bij je past. Er is allerlei lekkers te eten en te drinken, maar vooral ook veel te doen. Er is bijvoorbeeld een poppentheater, plek om te knutselen en cliënten kunnen genieten van sessies met klankschalen. Er wordt geschminkt, er zijn allerlei (oud Hollandse) spellen te doen en er is zelfs een schuimparty! Meer tipjes van de sluier over het programma volgen in de loop van de zomer.

Meedoen

Om het Belevingsfestival tot een groot succes te maken, zijn we nog hard op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren aan deze dag.

Vrijwilligers

Lijkt het je leuk om, misschien wel samen met een cliënt, een food-kraampje te bemannen? Of heb jij een onontdekt talent voor schminken of bezoekers de weg wijzen? We kunnen je hulp goed gebruiken! Meld jij je aan als vrijwilliger?

Kraamhuurders

Maak jij de mooiste cadeaus, ben je supercreatief met garen of verkoop je originele vintage vondsten? Voor de speciale jubileumprijs van €10,- huur je al een kraam tijdens het Belevingsfestival.

Meedoen?

Meedoen, aanmelden als vrijwilliger of een kraam huren?Stuur een mail naar evenementen.gm@sheerenloo.nl.

Gerelateerde items

Terug naar boven