Vacatures 13 nieuw

FEESSIE! Groot Schuylenburg

FEESSIE! Groot Schuylenburg

Tijd voor een FEESSIE! Voor alle cliënten, hun verwanten en hun vrijwilligers in de regio Apeldoorn van ’s Heeren Loo. Op zaterdag 21 september is er van alles te doen op Groot Schuylenburg. Jullie zijn van harte uitgenodigd! Houd deze pagina in de gaten, want we vullen hem regelmatig aan met nieuwe informatie.

Dit FEESSIE wordt je aangeboden door 's Heeren Loo Apeldoorn. Geef je aanwezigheid door aan je eigen woning of dagbesteding. Locaties kunnen zich vervolgens aanmelden op deze website.

Feestprogramma

Van 12.00 uur tot 15.30 uur is er veel leuks te beleven op verschillende locaties van Groot Schuylenburg. Hieronder een greep uit het aanbod!

Hakim (Lobsteinlaan, binnen)
Je kan bijna zeggen: wie is er niet groot mee geworden. De echte Hakim uit Sesamstraat zal in verschillende voorstellingen zijn kwaliteiten laten zien. Deze voorstellingen zijn erg geschikt voor mensen met een ernstig meervoudige beperking.

De Carrousel (Lobsteinlaan, buiten)
De rolstoeltoegankelijke carrousel is meer dan nostalgisch een rondje draaien. Met Marc Heijnen als exploitant van de carrousel is het een complete theaterbeleving op slechts enkele vierkante meters.

Band 'Cooldown Café' (Het Vierhuis)
Als er één voorstelling is die de lading FEESSIE! zou moeten dekken dan ben je bij de band 'Cooldown Café' aan het goede adres. De band komt, de muziek gaat aan en de handen gaan op elkaar. Voor wie kan springen, dansen, zingen… het dak gaat er af. Of laat je meenemen in de (rolstoel) polonaise… alles uit de kast om met iedereen te feesten.

De Regenboogbrink
Of je nu wilt luisteren naar één van de vele optredens in de muziektent, even op het mega terras wat lekkers wilt eten, je over de braderie langs alle kraampjes wilt slenteren, je laat verassen door een ballon vouwende clown, of even lekker relaxed wegduikt in de wellnesshoek. Op dit centrale plein is van alles te beleven.

Foodcourt (parkeerplaats Vierhuis)
Een heel eetplein vol. Voor de kleine eter, voor de grote smullers, voor de zoetekauw, voor de lekkerbek, voor de hartige eter, voor de vleeseter en voor de vegetariër. Kortom een eetplein voor alle smaken.

Iedereen Beweegt (hoek Lobsteinlaan, Laan van Groot Schuylenburg)
De afdeling Bewegingsagogie zorgt voor een origineel programma waar iedereen kan bewegen. Ongeacht je mobiliteit en motorieke vaardigheden, de bewegingsagogen zorgen er voor dat er zeker voor iedereen wat te doen of te beleven is. Naast originaliteit is er ook zeker ruimte voor traditie. Want inmiddels kun je er wel van spreken dat de altijd spraakmakende wielerronde een heuse traditie is geworden.

Middeleeuws Kampement (Kakelhoeve, Lobsteinlaan)
Heb je altijd al willen weten hoe mensen in de Middeleeuwen leefden? Dan moet je zeker naar de Kakelhoeve. Naast een demonstratie zwaardvechten zie je hoe er gekookt werd, wat voor ambachten er waren en in wat voor tenten ze hun kampement hadden.

En dierenliefhebbers opgelet: bij de Kakelhoeve is ook een heuse snoezelstal waar je dieren kunt vertroetelen, aaien en knuffelen.

Roofvogelshow (exacte locatie volgt)
Soms zie je ze wel eens ergens zitten, van die indrukwekkende roofvogels. Maar hoe vaak krijg je nu de kans om deze schitterende dieren van dichtbij te zien en dan ook nog eens een keer in actie. Tijdens het FEESSIE! heb je de kans. Vergeet je camera niet om deze unieke gebeurtenis vast te leggen.

Terug naar boven