Vacatures 10 nieuw

Lezing en boekpresentatie Pauline Kuiper ‘BRUS, (on)breekbare liefde’

Lezing en boekpresentatie Pauline Kuiper ‘BRUS, (on)breekbare liefde’

Op donderdag 5 september om 20.00 uur presenteert Pauline Kuiper haar boek ‘BRUS, (on)breekbare liefde’ in Het Hart op De Hartenberg. Ook geeft zij een lezing. Het broertje van Pauline Kuiper woonde bij ’s Heeren Loo. Als ervaringsdeskundige geeft zij op een boeiende manier een inkijkje in het leven van broers en zussen (brussen) van mensen met een ernstige meervoudige beperking. Haar perspectief geeft inzicht en tools voor iedereen die betrokken is bij deze doelgroep.

Over BRUS, (on)breekbare liefde

Pauline had een diepe band met haar broertje, die haar leven sterk heeft gevormd. Om erachter te komen of andere broers en zussen (brussen) dezelfde ervaring hebben met hun ernstig meervoudig beperkte broer of zus, heeft Pauline de verhalen van twintig brussen verzameld en hun ‘verbondenheid zonder woorden’ vastgelegd in beeld. Ook heeft elke brus een brief geschreven aan hun meervoudig beperkte broer of zus, alsof hij of zij het zou kunnen begrijpen. De indringende verhalen geven een inkijk in de levens van mensen met een ernstig meervoudige beperking en hun familie.

Bekijk hier het filmpje waarin Pauline vertelt over haar project.

Aanmelden

In verband met de organisatie is het fijn om te weten wie bij de lezing en boekpresentatie op 5 september aanwezig zullen zijn. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@paulinekuiper.nl.

flyer_lezing-en-boekpresentatie-BRUS.jpg

Gerelateerde items

Terug naar boven