Trots op Zorg Festival

Medewerkers bij ’s Heeren Loo Het Westerhonk helpen op hun manier en dragen bij aan een goed leven voor de de cliënten van het woonzorgpark. Samen met hun team zorgen ze er elke dag weer voor dat ze niks tekort komen. Daar zijn we trots op! Werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt wil iets terug doen voor deze betrokken zorgmedewerkers.

ZorgZijn Werkt organiseert daarom 3 oktober samen met acht zorg- en welzijnsorganisaties het ‘Trots op Zorg Festival’. Het is een festival met allemaal leuke workshops gericht op het vergroten van het werkgeluk en om mensen uit de zorg in het zonnetje te zetten. Het festival vindt plaats in het Museon en is gratis. Ook vindt de bekendmaking van het ‘meest trotse team van het jaar’ plaats.

Werk jij bij Het Westerhonk, ben jij trots op wat je doet en wil jij samen met je collega’s aanwezig zijn op dit festival? Samen ervaringen delen rondom werkgeluk, het vergroten van je werkgeluk en het behouden van je werkgeluk? Meld je dan nu snel aan via www.zorgenwelzijnplein.nl/trotsopzorg.