WestlandOntmoet op Het Westerhonk

De derde editie van WestlandOntmoet staat weer in de agenda. Het initiatief van Vitis Welzijn wordt natuurlijk ook dit jaar omarmd door ’s Heeren Loo Het Westerhonk. Van 27 september tot en met 8 oktober staan we extra stil bij de kracht van een ontmoeting. Want door ontmoetingen te realiseren, leer je elkaar kennen. En deze ontmoetingen helpen cliënten in hun eigen beschutte omgeving om positieve ervaringen op te doen en hun zelfvertrouwen te laten groeien. Zo kunnen ze leren van elkaar en het maakt hun dagen steeds een stukje mooier.

Elke zorgwoning en dagbesteding krijgt de kans om een leuke activiteit te organiseren en de deuren open te zetten. Zodat inwoners uit de regio langs kunnen komen en samen met cliënten kunnen genieten. Bijvoorbeeld een kopje koffie drinken en een spel doen met cliënten in een woning of een lunch met een kletspraatje bij restaurant Samen. Naar duinboerderij Willemshoeve of op buurtsafari met de Boswachters. Kijken hoe allerlei moois wordt gemaakt en verkocht door cliënten bij Atelier Top of Houtbewerking Stoer. Kijk jij er ook al naar uit?

Belevingstuin De Bosroos heeft al een ontmoeting gepland. Zij nodigen bezoekers en cliënten van harte uit voor een gezellige middag live muziek met een drankje op 28 september van 10.30 uur tot 15.00 uur.

Vanzelfsprekend houden we je op de hoogte van alle activiteiten bij ’s Heeren Loo Het Westerhonk in Monster of kijk op www.westlandontmoet.nl.