Begeleiders met passie in Ermelo

In de regio Ermelo zoeken wij begeleiders om cliënten met ingewikkelde zorgvragen te ondersteunen. Dus ben jij een gepassioneerde zorgprofessional met flinke ervaring in de intensieve begeleiding? En ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière en persoonlijke ontwikkeling? Solliciteer dan op een vacature in Ermelo!

Een begeleider met passie:

  • Straalt rust uit en staat stevig in zijn schoenen
  • Staat er onvoorwaardelijk voor cliënten en voor collega’s
  • Is samen sterk in moeilijk werk
  • Blijft de mens achter het gedrag zien
  • Is bewust van zijn houding en het effect daarvan op cliënten
  • Kan luisteren, iedere dag opnieuw
  • Heeft lef om vast te houden aan afspraken
  • Blijft naar nieuwe mogelijkheden zoeken, ook al lijken alle deuren gesloten.

Kijk onderaan deze pagina voor de openstaande vacatures van Ermelo en solliciteer!

Deze begeleiders gingen je al voor

Wil jij eens kijken welke begeleiders je al zijn voorgegaan? Horen wat zij van hun baan vinden? Lees dan hun verhaal.

Werken in Ermelo

In Ermelo werk je op een levendig zorgpark in een groene rustgevende omgeving. Op het zorgpark staan verschillende woningen waar cliënten met verschillende zorgvragen begeleiding en ondersteuning krijgen. Zij werken in de winkels en in de locaties van arbeid en activiteit. Daarnaast zijn op het zorgpark alle faciliteiten aanwezig. Naast het zorgpark zijn er ook ’s Heeren Loo woon- en werklocaties in het dorp Ermelo zelf.

Werken bij ’s Heeren Loo

Al ruim 125 jaar helpt ’s Heeren Loo mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. We werken vanuit de visie dat elk mens uniek is en zich wil ontwikkelen om nieuwe ervaringen op te doen. Dit doen we vanuit een cliëntvolgende houding. We zijn betrokken bij ons werk, de cliënten en hun sociale omgeving. Wij vinden het van belang dat cliënten deel uit maken van een inspirerende omgeving, die recht doet aan hun diversiteit aan zorgvragen en behoefte aan ontmoeting. Kortom: gewone vragen zijn ook bijzondere vragen!

’s Heeren Loo zit door heel Nederland. Is Ermelo te ver van huis? Kijk dan eens bij de andere vacatures of de vacatures voor Toptalenten die we zoeken in Apeldoorn.