Maatschappelijke stages voor scholieren en inburgeraars

's Heeren Loo biedt volop mogelijkheden voor maatschappelijke stages.

Als je geïnteresseerd bent in een stage bij 's Heeren Loo, kan je via ons centrale nummer, 0800-3 55 55 55, contact opnemen met de persoon in de regio die deze stages regelt.

Stages middelbare school

Voor scholieren van VMBO, HAVO of VWO zijn er bij ons verschillende mogelijkheden om stage te lopen. Een stage duurt minimaal 30 uur. Je kunt deze uren ook spreiden. Je kan bijvoorbeeld 10 weken lang 3 uur per week bij ons stage lopen of een week 30 uur. Je kunt in die tijd van alles doen. Zo kan je bijvoorbeeld bewoners naar activiteiten brengen, meehelpen op een dagactiviteitencentrum of achter de bar staan bij recreatieactiviteiten. Heb je zelf een goed idee, dan horen wij dat natuurlijk ook graag.

Het leuke van een stage bij 's Heeren Loo is dat je direct kunt zien dat de cliënten waarderen dat je er bent. Je kunt in je stage echt wat betekenen. Wij vinden het belangrijk dat je gemotiveerd bent en zin hebt om bij ons te komen werken. Soms kun je samen met een vriend of vriendin stage lopen. Meld je wel op tijd aan, dan heb je meer kans dat er een plek voor je vrij is?

Neem voor meer informatie contact met ons op via het centrale nummer: 0800-3 55 55 55.

Inburgeraars

Inburgeraars zijn verplicht een stage te lopen van minimaal vier uur per week voor een periode van zes maanden. Ook inburgeraars zijn bij ons van harte welkom voor een stage. Je kunt in die tijd van alles doen. Zo kan je bijvoorbeeld bewoners naar activiteiten brengen, meehelpen op een dagactiviteitencentrum of achter de bar staan bij recreatieactiviteiten. Heb je zelf een goed idee, dan horen wij dat natuurlijk ook graag. Het leuke van een stage bij 's Heeren Loo is dat je direct kunt zien dat de cliënten waarderen dat je er bent. Je kunt in je stage echt wat betekenen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via het centrale nummer: 0800-3 55 55 55.

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten
CONTACTFORMULIER