Vakantiewerk

Voor verschillende locaties zijn wij op zoek naar vakantiemedewerkers die mensen met een verstandelijke beperking willen begeleiden en verzorgen. Zowel in de woning als op de dagbesteding.

Op je werkplek is een dagprogramma aanwezig waarin duidelijk staat hoe je de client moet helpen. Zo weet je precies wat je die dag moet doen. Je begeleidt de clienten met het algemeen dagelijkse leven waar het huishouden uiteraard een onderdeel van is. De een heeft vooral verzorging en verpleging nodig, de ander begeleidt je vooral in het gedrag. Naast deze directe cliëntenzorg ben je ook betrokken bij allerlei activiteiten die je doet met de clienten en help je ze met het invullen van hun vrije tijd.

Je gaat werken in een functie die past bij jouw opleidingsniveau en ervaring. Je werkt altijd samen met een collega die de groep kent. Over het aantal uren per week kunnen we praten. Wij denken aan 12 tot 32 uur per week. Om bij ons vakantiewerk te kunnen doen moet je op dit moment een MBO of HBO opleiding volgen, bijvoorbeeld MMZ, VIG, Verpleegkunde of een SPH opleiding. Ook moet je tenminste 17 jaar zijn. Je bent in de periode van begin mei tot en met eind september minimaal inzetbaar voor drie -bij voorkeur aaneengesloten- weken.

Bekijk de vakantiewerk vacatures

Direct contact

 

MA-VRIJ  08:00-18:00 UUR

0800-3 55 55 55
WHATSAPP: 06-83 36 20 29
zet dit nummer in uw contacten
CONTACTFORMULIER